Grupul Renault România oferă 300 de locuri de muncă în București, Titu și Mioveni

Date:

Compania producătoare de automobile Renault Romania a anunţat vineri că are 300 de posturi disponibile în activităţi de cercetare și dezvoltare, servicii de business, fabricaţie, achiziţie şi în departamentul financiar.

”Timp de două zile (20, 21 octombrie), echipele de Resurse Umane ale Groupe Renault România invită pasionaţii domeniului auto la cel mai mare târg de carieră, Angajatori de Top, desfăşurat la Bucureşti. Candidaţii au şansa unui prim interviu chiar în stand cu specialişti ai companiei, în funcţie de postul vizat”, potrivit reprezentanților Renault.

Pascal Candau, directorul centrului de inginerie al Renault Technologie Roumanie, a declarat că industria auto se transformă, de la an la an.

”Vehiculele viitorului vor fi hibride, electrice, conectate şi autonome. Ceea ce înseamnă noi provocări într-o industrie extrem de competitivă. În ultimii ani, compania noastră a atras sute de tineri, viitori ingineri, care au beneficiat de parcursuri de formare interne, sau specialişti în diverse domenii conexe domeniului auto. Continuăm să recrutăm şi să ne îmbogăţim echipele care să contribuie la succesul produselor noastre, atât în România, cât şi pe pieţele unde comercializăm vehiculele din gama Global Access”, spune Pascal Candau.

Grupul Renault produce automobile pentru 127 de ţări şi a vândut aproape 3,2 milioane de vehicule în 2016.

În 201același an, Groupe Renault România a depăşit 5 miliarde de euro cifră de afaceri şi are în prezent 16.700 de angajaţi.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Locuri de muncă vacante

Agenții economici din județul Ilfov anunță 2720 de locuri...

Finanțare de 19 milioane euro pentru Mitiska REIM cu asistență asigurată de PeliPartners

PeliPartners anunță că, printr-o echipă coordonată de Carmen Peli,...