Hashrate-ul ETH atinge un nivel maxim istoric în timp ce se apropie The Merge

Date:

Hashrate-ul pentru ether a crescut cu 13% în trei luni și a atins un maxim istoric (ATH), în timp ce minerii se pregătesc pentru „The Merge”. 

Hashrate-ul, care măsoară performanța tuturor minerilor din rețea, a crescut constant pe măsură ce se apropie „The Merge”, atingând un nou ATH pe 7 aprilie. Minerii fac eforturi mari pentru a crea mai multe token-uri înainte ca rețeaua Ethereum să treacă de la sistemul proof-of-work (PoW) la proof-of-stake (PoS).

După “The Merge” va fi implementat un sistem PoS, convenit pentru a reduce ineficiența și slabele performanțe ecologice ale sistemului PoW. Este foarte probabil ca acest lucru să amplifice natura deflaționistă a Ether, deoarece sistemul va recompensa staking-ul (validarea de tranzacții) în loc să recompenseze crearea de monede.

Hashrate-ul de rezervare este semnalul că minerii se străduiesc să construiască mai multe blocuri înainte de această schimbare. În prezent, aceasta este încă planificată pentru al doilea trimestru al acestui an, iar implicațiile potențiale pentru Ethereum și pentru piața cripto în general nu pot fi subestimate.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...