Help-line pentru angajații rețelei Profi

Date:

Rețeaua de retail Profi a demarat programul „Starea de bine începe cu tine”, dedicat propriilor angajați. Proiectul „pune exclusiv la dispoziția angajaților Profi, gratuit și confidențial, o linie telefonică prin intermediul căreia aceștia sunt susținuți să își găsească un cât mai bun echilibru emoțional, să realizeze dezvoltare personală, să relaționeze mai bine și să-și gestioneze mai ușor stresul. Aceasta este accesibilă pentru toți angajații rețelei Profi din magazine, depozite și sedii”.

Diana Stoica, director de resurse umane: „De mai bine de un an, suntem în situația de a ne adapta permanent la condiții de lucru și de viață dificile, nemaiîntâlnite până acum, condiții ce diferă de multe ori chiar și de la o zi la alta. Schimbarea și teama pentru propria viață sunt printre cei mai puternici factori de stres și anxietate, iar cum pandemia de Covid-19 ne afectează pe toți, efectele ei asupra sănătății emoționale nu trebuie neglijate”.

Oana Tache, psiholog atestat, specializat în consiliere-suport și tehnici self-help pentru gestionarea provocărilor emoționale: „Primul pas este să conștientizăm și să acceptăm că suntem afectați de stres sau că avem stări de anxietate, de aceea am creat un chestionar de autoevaluare pe care l-am distribuit în interiorul companiei, urmând ca pe baza lui să putem ajuta angajații cu sfaturi și recomandări pentru ca aceștia să treacă mai ușor peste provocările zilnice”. La succesul proiectului contribuie și psihologul Daniel Valentin Stoica.

Profi este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din România: aproape 1500 de magazine în mai bine de 640 de localități și o echipă ce depășește 23.000 de colegi. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

OTP Bank România, finanțare de 31,4 milioane euro pentru Nusco Imobiliara  

OTP Bank România anunță „încheierea unui acord de finanțare...

Hub tehnologic în București pentru capacități digitale, de date și tehnologie

Grupul Ahold Delhaize anunță lansarea unui hub de tehnologie...

Noul contract colectiv de muncă între Consiliul Patronatelor Bancare din România și federațiile sindicale 

Consiliul Patronatelor Bancare din România (CPBR), organizația patronală reprezentativă...