Horia Gustă, noul președinte al Consiliul Director AAF

Date:

Adunarea generală a membrilor Asociației Administatorilor de Fonduri (AAF) a aprobat alegerea lui Horia Gustă(foto) în funcția de președinte și numirea cavicepreședinte alui Cristian Pascu. Președintele de până acum,Radu Hanga, numit președinte al Bursei de Valori București, rămâne membru al Consiliului Director până la viitoarele alegeri.

Consiliul Director al AAF pentruurmătorii doi ani este compus din: Horia Gustă, director general al Certinvest – președinte; Cristian Pascu, director al Departamentului instituții financiare al BCR – vicepreședinte; Radu Hanga, președinte al BVB – membru; Mihai Purcărea, director general al BRD Asset Management – membru; Dan Popovici, director general al OTP Asset Management România – membru; Aurel Bernat,  director general al BT Asset Management – membru; Călin Meteș, vicepreședinte, reprezentant permanent al Fondului Proprietatea – membru.

Horia Gustă: „Mă onorează decizia luată astăzi de membrii Asociației de a mă valida în funcția de președinte AAF și de a accepta continuarea mandatului board-ului în aceeași formulă. Preiau acest mandat într-un moment dificil al pieței financiare, iar această decizie demonstrează dorința membrilor de a continua proiectele aflate în derulare. Bineînțeles, vom menține eforturile pe direcția educației financiare, punând  accent pe o mai bună înțelegere a beneficiilor pe care le aduce o investiție diversificată în fondurile de investiții. Totodată, potențialul pieței autohtone de asset management poate fi și un excelent motor de dezvoltare pentru companiile locale”. 

Radu Hanga: „Votul pe care l-a primit Consiliul Director astăzi arată, încă o dată, încrederea membrilor asociației în capacitatea actualei echipe de a duce la îndeplinire planurile anunțat la începutul mandatului. Le mulțumesc atât în calitate de membru al board-ului cât și ca președinte al Bursei de Valori București. Piața de asset management, Bursa de Valori Bucuresti și industria bancară sunt pilonii de bază ai industriei financiare din România, astfel că avem aceleași obiective în sensul asigurării accesului la finanțare pentru companiile locale și a asigurării accesului clienților români la produse de economisire/investire cât mai diversificate”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Asistență profesionistă pentru Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni la Untold Universe

Fondul de investiţii Mozaik Investments a beneficiat de asistența...

Colliers: Redresarea pieței de birouri este departe de a se fi încheiat

Cererea totală de închiriere pe  piața de birouri a...