Lansarea ansamblului rezidențial premium Glenwood Estate din Corbeanca

Date:

Dezvoltatorul de real estate SPEEDWELL anunță că „pregătește lansarea vânzărilor pentru GLENWOOD ESTATE, noul proiect rezidențial premium amplasat în Corbeanca. Începerea lucrărilor de construcție este programată pentru anul viitor, urmând ca primele unități rezidențiale să fie predate în 2025. 

GLENWOOD ESTATE va include un total de 209 locuințe premium, 50 dintre acestea fiind construite în prima faza a proiectului. Investiția totală este estimată la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocați primei etape de dezvoltare. Noul proiect prezintă o abordare unică ce pune accent pe spațiile verzi din interiorul ansamblului, dar și pe protejarea mediului înconjurător”.

Dezvoltatorul precizează că, „localizat în Corbeanca, aproape de București, într-o zonă privilegiată înconjurată de verdeață, ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare ce oferă acces direct și vizibilitate către lac. GLENWOOD ESTATE va include un mix de vile premium, cu regim de înălțime redus și grădini generoase, înconjurate de zone verzi publice. Viitorii rezidenți vor beneficia, de asemenea, de o gamă largă de facilități, deja prezente în zona Corbeanca, precum grădinițe, magazine de proximitate, parcuri, farmacii, restaurante sau alte servicii”.

Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL: „Suntem încântați să extindem portofoliul rezidențial prin dezvoltarea GLENWOOD ESTATE, un proiect dedicat familiilor și indivizilor în căutarea unui mediu liniștit și natural, care oferă acces rapid către cele mai importante puncte de interes din capitală. Noul ansamblu se va integra în comunitatea deja formată oferind acces rezidenților la o gamă variată de facilități. În plus, cu deschidere și acces către lac, locuințele devin adevărate oaze de relaxare pentru viitorii rezidenți. Suntem încântați să anunțăm lansarea proiectului și suntem încrezători că viitoarea comunitate care se va forma aici se va bucura de acest concept unic.”

GLENWOOD ESTATE subliniază că „va livra vile cu patru și cinci camere, cu suprafețe utile cuprinse între 141 și 220 de metri pătrați și grădini între 322 și 557 de metri pătrați. Fiecare unitate va beneficia de materiale de calitate superioară și de un design modern, cu finisaje premium în culori neutre adaptate împrejurimilor. Proiectul va include locuri de parcare dedicate rezidenților și vizitatorilor, iar facilități precum spații pentru activități recreative și sportive, restaurant sau grădiniță vor fi integrate în etapele ulterioare”.

Jan Demeyere, arhitect și cofondator SPEEDWELL: „În acord cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru 2022 și misiunea pe care ne-am propus-o în această direcție, viitoarele noastre dezvoltări sunt susținute de o strategie de sustenabilitate consecventă. Ne dorim să atingem neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050, iar conceptul GLENWOOD ESTATE este unul dintre proiectele pe care l-am dezvoltat în această direcție. Componenta de sustenabilitate este aliniată cu obiectivele SPEEDWELL și se îmbină armonios cu viziunea noastră și cu atributele zonei care înconjoară noul proiect rezidențial, situat în zona Corbeanca. În egală măsură, GLENWOOD ESTATE oferă și accesibilitate la facilități importante aflate în proximitatea suburbiilor.”

Dezvoltatorul accentuează că, „în aceeași notă cu restul proiectelor SPEEDWELL, pe lângă componenta de sustenabilitate, conceptul noii dezvoltări se concentrează pe calitatea vieții și pe oferirea unui grad ridicat de confort și siguranță. GLENWOOD ESTATE va fi dezvoltat conform standardelor Green Homes. Având în vedere accentul pus pe sustenabilitate, proiectul a fost conceput astfel încât să reducă atât impactul asupra climei, cât și costurile utilităților pentru locuitorii săi, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură, reutilizării apei pluviale și a altor măsuri similare. Protejarea mediului înconjurător și limitarea impactului asupra mediului sunt două principii de bază pe care SPEEDWELL le va respecta în dezvoltarea proiectului.

SPEEDWELL a finalizat și are în dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel național, precum RECORD PARK din Cluj-Napoca, PALTIM și un proiect recent anunțat din Timișoara, MIRO, THE IVY, TRIAMA și SPACEPLUS din București. Tot în București, compania a lansat vânzările pentru, THE MEADOWS, proiectul rezidențial premium, înconjurat de natură. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi inițiative și tehnologii moderne cu zero emisii nete de carbon pentru protejarea mediul înconjurător și a biodiversității”. 

SPEEDWELL reamintește că „are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și un alt proiect recent anunțat în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CCIR solicită urgentarea aderării României la Schengen pentru facilitarea transportului de mărfuri

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat astăzi – 29 Noiembrie 2023, un...