Leader Team Broker a actualizat asigurarea Amazon

Date:

Compania Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din Europa, anunță că „a actualizat asigurarea Amazon în concordanță cu noile cerințe ale retailerului american, păstrând aceleași prime de asigurare pentru polițele reînnoite. Retailerul online Amazon a anunțat că, de la 1 august, toți sellerii care vând prin intermediul platformei și au încasări mai mici de 1 milion de dolari vor fi obligați să achiziționeze o asigurare de răspundere civilă comercială fără franșiză.

Recent, Amazon a înăsprit cerințele pe care trebuie să le îndeplinească cei care își vând produsele prin intermediul platformei online. Astfel, dacă până în prezent, sellerii își puteau achiziționa o asigurare de răspundere contractuală cu o franșiză de până la 10.000 de dolari, de la 1 august, cei care realizează vânzări mai mici de 1 milion de dolari pe Amazon pot pierde această deductibilitate. În consecință, eliminarea franșizei va duce la scumpirea poliței de asigurare.

Leader Team Broker, care a lansat anul trecut, în premieră, asigurarea Amazon, care poate fi achiziționată atât de companiile din România, cât și de cele din UE, vine în sprijinul sellerilor înscriși pe platformă, astfel încât noile condiții impuse de platforma online să nu îi afecteze semnificativ. Compania de brokeraj a actualizat produsul dedicat sellerilor pe Amazon, răspunzând astfel noilor cerințe ale retailerului american. Partenerii cu care Leader Team lucrează pe acest produs vor păstra aceleași prime de asigurare, iar pentru polițele reînnoite nu vor exista măriri de prime dacă clientul are același volum de vânzări și aceeași structură a produselor, în ciuda recentei decizii luate de Amazon”.

Alexandra Elena Durbacă (foto), CEO, Leader Team Insurance Broker: „Leader Team a fost primul broker de asigurări din România care a lansat,  pe piața internă și europeană, acest produs de asigurare impus de Amazon sellerilor, anul trecut. Acum, venim din nou în sprijinul clienților noștri și, în condițiile noilor cerințe impuse de compania americană, îi ajutăm să încheie în continuare polițe avantajoase și la prețuri apropiate de cele din prezent. Produsul nostru de asigurare, conceput împreună cu partenerii de pe piața Lloyd’S, este acceptat de Amazon, are acoperire oriunde în lume, inclusiv în SUA și Canada, și acoperă daune de până la 1 milion de dolari, pentru eventualele prejudicii produse clienților de mărfurile vândute de terți prin intermediul platformei. Polița Amazon este unul dintre cele mai vândute produse ale noastre în Europa în ultimul an și vrem să ne asigurăm clienții că le vom fi în continuare alături cu oferte avantajoase, chiar și în condițiile înăspririi condițiilor de către retailerul american.”

Asigurarea de răspundere contractuală Amazon – Amazon Seller (FBA) Insurance este „o poliță special concepută pentru companiile care vând produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail, produs pe care Leader Team Broker l-a creat anul trecut pentru a acoperi obligația contractuală introdusă de gigantul de retail online în relația comercială cu toți sellerii. 

Polița poate fi obținută rapid, cu un simplu telefon către consultanții Leader Team Broker, care pot oferi o cotație de preț în maximum 48 de ore.

Mai mult de jumătate dintre mărfurile tranzacționate pe Amazon sunt vândute de terți, fără ca retailerul online să le verifice. Gigantul de retail online și-a actualizat politica comercială, solicitând sellerilor o asigurare specială, după ce, anul trecut, a fost trimisă în judecată de către Comisia pentru siguranță a produselor de consum din SUA, care a încercat astfel să oblige Amazon să-și asume răspunderea pentru sute de mii de produse defecte sau care puneau în pericol sănătatea cumpărătorilor, vândute de terți prin intermediul platformei”.

Leader Team Broker de asigurare este definit ca „unul dintre cei mai importanti jucatori cheie cu prezență la nivel european și cu peste 16 ani de experiență în managementul riscului și asigurări de nisa. Compania este recunoscută ca unul dintre cei mai inovatori brokeri de  asigurări cu produse unice de răspundere civilă și profesională, sănătate, cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, marketing si HR. 

Anul trecut, Leader Team Broker a intermediat prime în valoare totală de peste 7,2 milioane de euro, cele mai vândute asigurări din portofoliul firmei de brokeraj  fiind cele pentru risc de atac cibernetic (Cyber Risk), asigurari de raspundere, asigurările pentru bunuri și clădiri. Compania s-a extins, totodată, și în 20 de țări din UE, unde a vândut cu precădere asigurări Cyber, asigurari de raspundere pentru Amazon si asigurari de sanatate. 

În 2021, Leader Team Broker a primit în UK-Londra, distincția de Brokerul de asigurări al anului, în cadrul premiilor Corporate LiveWire, pentru gradul de creativitate și de inovare a produselor de asigurare, concepute pentru noile industrii aflate în dezvoltare și care acoperă noile provocări ale mediului de business.  Juriul a apreciat felul în care Leader Team Broker sparge tipare și vine cu produse creative, pentru industrii aflate în plină expansiune și pentru riscuri dintre cele mai diverse.

În 2020, performanțele companiei au fost recompensate de publicația Piața Financiară cu titlul de Brokerul anului în asigurări și de Financial Intelligence cu distincția Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului 2020.  

Publicația londoneză Treat Technologies dedicată știrilor din domeniul securității cibernetice a inclus Leader Team Broker în top 20 companii la nivel mondial care oferă cele mai bune soluții și produse de asigurare în cyber insurance. În anul 2017, compania a primit premiul Cel mai creativ Broker de asigurare din România, oferit de Media XPrimm iar în 2019 a primit premiul pentru Inovație și Digitalizare, fiind singura companie de brokeraj care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul e-Risk pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice. 

Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program integrat de servicii medicale naționale și internaționale, având la bază un program de asigurări personalizat”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate