Liderii industriei stomatologice, prezenți la Denta II

Date:

Sub egida Romexpo, Denta II 2019 – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară a reunit la Bucureşti peste 90 de companii din Bulgaria, China, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Portugalia, România, Singapore, Spania, Ungaria, care „au ilustrat tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară, au prezentat oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice și au întâlnit potențiali clienți sau noi parteneri”. Evenimentul a constituit „platforma de prezentare a tehnologiei de ultimă generație și a schimbărilor revoluționare din domeniul medicinei dentare care contribuie la dezvoltarea industriei stomatologice din România”. Au fost etalate echipamente și aparatură de ultimă generație, accesorii, materiale pentru tehnica dentară, dispozitive specifice igienei orale, produse farmaceutice pentru medicină dentară.     

Sub aspect ştiinţific şi profesional, evenimentul a fost definit ca „o reală sursă de informare pentru medicii stomatologi, prezentând soluții moderne pentru tratamente eficiente, servicii de calitate și chiar o educație dentară bazată pe prevenție. Mai mult decât atât, DENTA II a oferit posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele în domeniu. Specialiștii din acest sector au participat la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice. În cadrul Denta II s-a desfășurat al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care a avut ca temă principală Stomatologia 3D. Un alt eveniment de interes a fost workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic, organizat de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România. De asemenea, la DENTA II a avut loc cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy și prezentarea O nouă viziune în chirurgia regenerativă, organizată de Smart Medical Solution”.

Organizatorii subliniază că „la fiecare ediție a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Romexpo își propune să promoveze sănătatea orală și să fie locul de întâlnire dintre medici, specialiști și pacienți”.

Pentru înscriere la ediția de primăvară 2020 a Denta, organizatorii lansează invitaţia de consultarea a site-ului www.denta.ro pentru a afla care sunt condițiile de participare.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Claudiu Cazacu, XTB: Precedent în „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prăjiți să influențeze valoarea acțiunilor

Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizată frecvent...

Economia informală în România: context, cauze și efecte

| de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN, Academia de Studii Economice din București și Prof. univ. dr. Radu MUȘETESCU, Academia de Studii Economice din București

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...