Lili Grecu, numită în funcția de Talent Operations Manager la SoftServe România

Date:

Lili Grecu a fost numită în funcția de Talent Operations Manager pentru România al companiei de consultanță IT SoftServe, pentru a gestiona „întreaga activitate a departamentului de recrutare de pe plan local, punând accentul pe optimizarea proceselor și eficiența operațională”.

Subliniind că Lili Grecu are o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, SoftServe o caracterizează prin faptul că „și-a început cariera ca recrutor în 2012 și la scurtă vreme a fost promovată ca lider de echipă. Pas cu pas, cariera lui Lili Grecu s-a dezvoltat, în 2022 fiind numită director de recrutare.  De-a lungul carierei sale a gestionat proiecte de recrutare complexe, atât la nivel local, cât și internațional, expertiza sa fiind axată în special pe regiunea EMEA”.

Lili Grecu, Talent Operations Manager SoftServe România: „Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu oamenii și, după 14 ani de activitate în acest domeniu, am simțit că este timpul să am noi provocări. Am ales SoftServe România pentru oportunitatea de a construi de la fundație o companie și de a așeza piesele potrivite pentru o dezvoltare sustenabilă. Piața de talente din România are un potențial uman imens și este important să gândim strategii, astfel încât să atragem specialiști care să rezoneze cu viziunea și obiectivele companiei.” 

Lili Grecu este absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cu studii de master în cadrul aceleiași universități și s-a specializat în resurse umane. 

SoftServe precizează că, în prezent, „înglobează circa 11.000 de angajați, având peste 60 de birouri la nivel global. Din mai 2022, compania și-a extins prezența și în România, unde a angajat deja aproximativ 130 de persoane și continuă să recruteze în domenii ca Software Engineering, Data Science, DevOps, Business Analysis și altele”. 

SoftServe este „o companie globală de IT, care oferă servicii de dezvoltare software și consultanță. Circa 11.000 de angajați lucrează în peste 60 de birouri aflate în întreaga lume. Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, UE și Asia. Printre clienții SoftServe se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies și alții. SoftServe este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA și al altor companii de tehnologie bine cunoscute”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...