Locuri de muncă sezonieră în domeniul agricol  ȋn Danemarca

Date:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov dispune, prin intermediul EURES România, de 100 de locuri de muncă în domeniul agricol, la recoltat mazăre ȋn Danemarca. Locurile de muncă sunt oferite de firma Greenpeas, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecție la Râmnicu Vâlcea ȋn data de 23 februarie 2018.

Salariul oferit este de 0.6 euro brut/kg de mazăre recoltată ȋn caserole/lădițe cu gramaj specific, la care se adaugă 12,5% alocație de concediu.

Contractul de muncă se va derula ȋn perioada iunie – octombrie 2018, iar programul de lucru este de 30 – 40 ore, 6 zile/săptămână.

Angajatorul oferă cazare ȋn rulote, ȋn stil camping, pentru care se vor reține 8 euro/zi, sumă care va acoperi inclusiv cheltuielile pentru gaz, apă și electricitate. Ȋn camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat și Internet Wireless.

Transportul către Danemarca și retur va fi suportat de lucrător. Pentru transportul din camping la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contra sumei de 1.5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să ȋși aleagă alt mijloc de transport către locul de muncă.

Persoanele interesate de oferta de muncă trebuie să trimită un CV model EUROPASS cu fotografie, ȋn limba română sau engleză, pe adresa de e-mail [email protected]. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția candidaților va fi realizată exclusiv de către angajator.

La selecție vor avea acces doar persoanele preselectate și invitate ulterior de către consilierii EURES.

Termenul  limită  până  când vor putea fi transmise aplicații este 20 februarie 2018.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...