Lucrări de licenţă susţinute prin direcţionare din impozit

Date:

Pentru susţinerea activităţii de cercetare și inovare pe care o presupune elaborarea lucrărilor de licență, Asociația Studenților “Hyperion” (ASH) din Universitatea “Hyperion” (Bucureşti, Calea Călăraşilor nr. 169) a lansat campania „Studenții de azi, specialiștii de mâine”.

Campania se adresează plătitorilor de taxe și impozite, persoane fizice şi agenţi economici, invitaţi să direcţioneze, după caz, 2% din impozitul pe venituri salariale sau pensii din 2016 (prin Formularul 230), respectiv, 20% din impozitul pe profitul datorat (prin contract de sponsorizare).

Beneficiari vor fi studenți inventatori, artiști, regizori, sumele urmând să fie folosite de ei pentru achiziționarea de aparatură, tehnologie, materiale etc. necesare în activitatea practică şi de cercetare. Lucrările a căror realizare poate fi astfel susţinută au ca tematică planificarea domestică a instalațiilor, inteligență încorporată în obiecte, automatizări casnice și industriale, sisteme ingenioase de securitate pentru casă etc. (Foto: examen de licenţă la Automatică, Universitatea “Hyperion”)

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...