Luni, 26 septembrie – deschiderea anului universitar 2022-2023 la Academia de Studii Economice din Bucureşti

Date:

Luni, 26 septembrie a.c., are loc deschiderea anului universitar 2022-2023 la Academia de Studii  Economice din Bucureşti.  

Deschiderea oficială a universității, transmisă live pe facebook-ul instituțional, direct din Aula Magna  a Palatului ASE, se va desfășura între orele 10:00 – 11:00. În cadrul festivității, ASE îi va felicita în  mod special pe cei 12 boboci de la programele universitare de licență, care au avut cea mai mare medie de admitere la fiecare dintre facultățile universității. Ei vor primi diplome de merit pentru  performanța lor și vor fi însoțiți de directorii colegiului/liceului absolvit, care vor primi, de asemenea, diplome de excelență pentru rezultatele unității de învățământ respectiv. Academia de Studii  Economice din București are o tradiție prin a-și onora partenerii din mediul preuniversitar prin  recunoașterea și aprecierea colegiilor/liceelor pentru numărul mare de absolvenți care au devenit  studenți ai Academiei de Studii Economice din București. Astfel, și anul acesta, directorii primelor 

20 de colegii/licee care au dat cel mai mare număr de studenți ASE vor fi premiați. După deschiderea oficială vor urma festivitățile de deschidere pe facultăți, conform programului  afişat pe site-ul instituţional www.ase.ro.  

Academia de Studii Economice din București începe anul universitar 2022-2023 cu un număr record  de 9262 boboci, dintre care 6643 la programele universitare de licență, 2478 la programele  universitare de masterat și 141 la programele de doctorat. 

„Începem un nou an universitar în circumstanțe la fel de complexe, ca și în ultimii ani, dar experiența  dobândită de noi toți, unele îmbunătățiri ale tabloului societal general, precum și determinarea fermă de a menține și îmbunătăți calitatea activităților noastre ne fac optimiști și ne obligă să găsim cele  mai bune soluții pentru membrii comunității noastre universitare”, se arată în mesajul comun adresat  cu ocazia noului an universitar de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor și Președintele  Senatului Universitar, prof. univ. dr. Dumitru Miron.  

Academia de Studii Economice din București urează tuturor studenților și cadrelor didactice din  România un an universitar foarte bun, cu multă sănătate! 

Vivat, crescat, floreat!  

Biroul de presă al Academiei de Studii Economice din București

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Pădurea de Miere Nestlé, extinsă printr-o campanie națională cu premii 

NESCAFÉ® anunță că „premiază în această toamnă consumatorii printr-o...

Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare!

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre...

ING – numărul clienților, creditarea și economisirea, în creștere pe semestrul întâi 2023

ING Bank România anunță că pe semestrul întâi din...