Mandachi Hotel&Spa, gratuit la dispoziția personalului medical și a voluntarilor

Date:

Ștefan Mandachi anunță că pune gratuit Mandachi Hotel&Spa (foto) la dispoziția personalului medical, polițienesc, militar, a voluntarilor care este nevoit să intre în autoizolare și care au interacționat cu bolnavi sau suspecți de infectare cu noul coronavirus, la Spitalul Județean Suceava sau în incinta oricăror altor unități spitalicești din orașele și comunele situate în vecinătatea municipiului Suceava.   

Ștefan Mandachi precizează: „Cadrele medicale și militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartele pentru camerele în care vor sta, iar noi vom preda aceste cartele spitalului și secției de poliție, urmând să asigurăm paza hotelului și să oferim câte o masă gratuită de la unul dintre restaurantele Spartan din Suceava, care încă mai face livrări. În mod firesc, nu pot chema personalul Mandachi Hotel&Spa pentru a asigura asistență în această perioadă, deoarece nu vrem să-l expunem unei potențiale contaminări”.

Totodată, omul de afaceri subliniază: „Fac un apel către toți producătorii de măști de protecție care sunt gata să le confecționeze în cel mai scurt timp și să le doneze spitalelor. În incinta Magnificus Plaza, care are 1500 mp, aceștia vor putea instala câteva sute de mașini și vor putea lucra în cele mai bune condiții pe care noi le putea crea în această perioadă. Este important ca noi, toți cei din mediul privat, să fim uniți și să ajutăm cu tot ceea ce putem autoritățile în această situație neobișnuită, care ne pune pe toți la încercare. Aș dori să precizez că nu consider gestul meu ca fiind unul special, că nu îl fac pentru că urmăresc vreun beneficiu de imagine și nici nu încasez vreo subvenție pentru carantină din partea statului. Am decis să fac public acest demers, în primul rând pentru ca oamenii din Suceava și din zonele limitrofe să știe unde pot să vină în această perioadă foarte grea, în care nu au unde sta pentru a nu-și supune familiile unui potențial risc. Un al doilea motiv este nevoia de a găsi producători de măști medicale de care este atât de mare nevoie și cărora le ofer un spațiu de lucru. Depinde de noi toți să ne solidarizăm și să ajutăm pe cât putem atât victimele acestui virus, cât și pe toți cei care, în mod eroic, își riscă viața pentru a face bine”.

Mandachi Hotel&Spa este situat în municipiul Suceava, la intrarea dinspre București, pe Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 107.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...