McDonald’s România a înregistrat vânzări record de burgeri

Date:

Compania malteză care operează în franciză lanțul de restaurante McDonald’s a anunțat miercuri că în decursul anului trecut, McDonald’s România a vândut 61 de milioane de burgeri şi 3 milioane de cafele.
În schimb, compania nu a dorit să ofere date financiare precum cifra de afaceri sau profitul generat de franciza din România în 2016, ci doar câteva date privind vânzările în volum.
„Investiţiile s-au ridicat la peste 20 miloane de lei, iar bugetul alocat dezvoltării reţelei McCafé a fost de 7,5 milioane de lei, cu 25 de cafenele la finalul anului. Cele 68 de restaurante din România au fost vizitate de peste 70 de milioane de clienţi, iar cei peste 4.000 de angajaţi au servit 61 de milioane de burgeri şi 3 milioane de cafele doar la McDonald’s”, a declarat directorul general al Premier Restaurants România, Daniel Boaje, citat în comunicat.
Începând cu 2016, rețeaua americană de restaurante aparține de Premier Capital, grup maltez. Înainte de a ceda afacerea maltezilor, McDonald’s a achiziționat aproape toate restaurantele francizate, cu excepţia unui fast-food McDonald’s din Galaţi.
Pe lângă acțiunile din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Angajații potriviți sunt tot mai greu de găsit, cu impact direct în economie. Ce soluții sunt

de Daniel Anghel, Partener și Lider al Departamentului de...

Sondaj CEC Bank: 3 din 4 români susțin că își vor petrece acasă vacanța de iarnă   

   4 din 5 români au alocat un buget de sub...

Magnetico Sibiu 2023: „Un studiu indică faptul că ar trebui să avem 3 specialiști de HR la fiecare 200 de angajați”

Specialiști din domeniul resurselor umane s-au reunit, pe 22...