MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din România, se alătură ARIR

Date:

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că MedLife (BVB: M) devine Membru Asociat. Sistemul Medical MedLife este cel mai mare operator privat de servicii medicale din România, cu o vechime de peste 26 de ani în domeniu și oferă un sistem integrat de servicii: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group:

„De 26 de ani, MedLife s-a dezvoltat în mod constant prin adăugarea de  servicii medicale noi și prin dezvoltarea rețelei de clinici, laboratoare și spitale, astfel încât a devenit operatorul cu cea mai mare acoperire la nivel național. Vom continua să investim în sănătate și să asigurăm fiecărui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde. Aceleași standarde înalte le promovăm și în relația cu investitorii noștri. Performanță în comunicare, adoptarea celor mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență sunt atuuri prin intermediul cărora MedLife își propune să rămână atractiv pentru investitori. Asocierea cu ARIR vine să întărească dezideratul nostru de a deveni, în fiecare zi, mai buni.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

„ARIR devine cea mai importantă comunitate a pieței de capital, cu 26 de membri, și proiecte relevante de dezvoltare a pieței de capital. Suntem mândri de asocierea cu MedLife, singurul furnizor de servicii de sănătate private listat la BVB, al treilea jucător din sănătate care se asociază cu ARIR. Interesul constant al membrilor noștri este de implementa cele mai bune practici în comunicarea cu investitorii, o dovadă clară de dezvoltare a ecosistemului pieței de capital.”

Grupul MedLife operează cea mai extinsă rețea de clinici și are în componență 49 de firme fondate de medici. Își desfășoară activitatea în prezent în 351 de unități medicale – 200 de puncte de recoltare, 56 de clinici, 34 de laboratoare, 22 de hyperclinici, 10 spitale, 12 centre stomatologice, 12 farmacii, 4 maternități și 1 bancă de celule stem. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Din momentul înființării și până în prezent compania s-a dezvoltat în mod constant, însă două momente s-au făcut remarcate prin realizările pe care le-au adus: anul 2011, anul cu cele mai multe investiții, când MedLife a achiziționat și lansat 8 unități medicale, și anul 2017 când a perfectat una din cele mai mari tranzacții din domeniul medical din România – Polisano.

Membrii ARIR au acces la conținut exclusiv pentru implementarea celor mai bune practici în Relația cu Investitorii și Guvernanța Corporativă, sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor pentru Relația cu Investitorii, participă la proiecte de dezvoltare a pieței de capital. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii și Membru Profesionist – persoane cu experiență în IR.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz și Biofarm ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest și eVote au devenit Membri Afiliați.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...