Modă, coafură şi cosmetică la Romexpo

Date:

Romexpo organizează  manifestările de tradiţie Cosmetics Beauty Hair –

Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură şi Modexpo II – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii, în perioada 26-29 septembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional.

La Cosmetics Beauty Hair participă peste 100 de firme din Bulgaria, China, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Turcia. Vor fi prezente nume de referinţă în domeniu, precumDenis Kartashev, cel mai creativ make-up artist din Moscova, Liuba Trofaniuc, Adda Dobre, Cătălin Lungu. Asociația Cosmetologilor din România organizează joi, 26 septembrie, cea mai mare întâlnire a cosmetologilor din țara noastră, cu subiecte vizând rolul școlilor de cosmetică, importanța educației continue și necesitatea unei clarificări și reorganizări legislative în domeniu. În premieră, va fi prezentat Beauty Mobile Shop, un magazin construit pe platforma unei utilitare, cu toate dotările unui magazin clasic și cu un panou LCD pentru promovarea brandurilor.

La Modexpo participă peste 50 de companii din România, China, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia. Premiera ediţiei o constituie show-urile de modă organizate zilnic de la ora 12:00 și de la ora 15:00 de Universitatea Națională de Arte din București (UNArte), cu prezentări oferite de Venera Arapu,Oana Roşca, Sergiu Chihaia şi studenții lor. De asemenea, ei vor susţine conferința „Poluarea și reciclarea vestimentației”, organizată de UNArte pe 26 septembrie, în sala de conferințe din Pavilionului B2. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile și Pielărie organizează seminarul „Cercetarea ştiinţifică din textile-pielărie, realizări şi perspective”.

Programul de vizitare: 26-28 septembrie 2019, între 10:00 şi 18:00; 29 septembrie 2019, între 10:00 şi 16:00.

Donatorii de sânge au acces gratuit, pe baza carnetului de donator.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...

Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin

Mișcările de pe piața cripto au fost destul de...

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)