Noblesse Group lansează conceptul Good Life

Date:

În contrapartidă cu starea de spirit actuală și cu contextul economico-social, Noblesse Group lansează conceptul de Good Life, definit ca filozofie de viață fericită, sănătoasă, împreună cu cei dragi, „înconjurați de lucruri care să ne ofere bucurie și să ne împlinească”. Aportul brandului Noblesse Group în acest sens se va manifesta prin design interior, artă, evenimente, cursuri, servicii și produse „care să susțină un stil de viață sănătos”.

Noul brand coagulează brandurile de notorietate Noblesse Interiors, Studio inSIGN, Palatul Noblesse, Fusion Arts și Noblesse Academy, sub motto-ul „Noblesse Group Adds Value for the Good Life!”

Loredana Preda, General Manager & Co-founder Noblesse Group, subliniază: „Din iubire pentru frumos și pentru oameni am creat brandul Noblesse, un brand care de-a lungul timpului s-a dezvoltat aducând și mai multă valoare în viața clienților noștri și nu numai. Mi-am dorit mereu ca ceea ce facem și promovăm  să aibă un impact important în viața oamenilor, să-i inspire pentru a aspira la o viață plină de sens, autentică, fericită și care să-i împlinească pe fiecare într-un mod personal, unic. Cred cu toata ființa că cea mai nobilă artă este aceea de a aduce plus valoare în viața celorlalți. Credem în creativitate, în puterea de a inova și a ne dezvolta continuu, într-o lume mai frumoasă, în care valorile adevărate ne definesc ca oameni. Prețuim moștenirea și diversitatea noastră culturală, iar prin conceptul Good Life promovăm arta și orice formă de creativitate și inovație în proiectele noastre și susținem cu ardoare protejarea și valorificarea patrimoniului nostru cultural și mediul înconjurător. În plus, evoluția mea personală pe toate planurile, dar și a noastră ca echipă, ne ajută să ne definim astăzi ca oameni care pot aduce plus valoare în viața celorlalți, așa cum este și promisiunea noastră declarată. Această perioadă m-a determinat și mai mult să ne reinventăm și să fim mai aproape de clienții noștri și de oameni în general, propunându-ne să le oferim noi produse și servicii care să-i ajute în atingerea unui stil de viață care să reflecte conceptul de Good Life.” 

Noblesse Group are sediul în Palatul Noblesse, creație de la 1881 a arhitectului Alexandru Săvulescu, astăzi consolidat și restaurat, impus drept centru de referință în design și artă, evenimente și cultură din Europa. În context, este de reamintit că „proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award, în cadrul The Most Officepentru proiectul de birouri Noblesse Group.În 2019, Noblesse Group a fost desemnatBest Interior Design Studio in Romaniaîn cadrul Architecture Awards,competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute anul trecut în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelență în inovație în design interior”,în cadrul Designer Awards,organizat de publicația Luxlife Magazine din Marea Britanie”.

Deocamdată, Noblesse Group își așteaptă partenerii, oaspeții pe rețelele sociale (FB/IN/LinkedIN) și pe noua platformă www.noblesse-group.com, din 1.05.2020.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...