Noi produse și accesorii ergonomice Velux

Date:

Compania Velux, cu o experiență de peste 80 de ani în fabricarea de produse de calitate prietenoase cu mediul, anunță că „a lansat recent noi modele de ferestre de mansardă și accesorii, care mizează pe o ergonomie mai mare, contribuind, în același timp, la angajamentul companiei de a ajunge la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de produse până la sfârșitul anului 2023.

Astfel, anul acesta, Velux a introdus în gama de produse un nou mâner funcțional și ergonomic, disponibil pentru toate modelele de ferestre standard (GZL, GLL și GLU), oferind o soluție îmbunătățită pentru clienții interesați de calitate și confort. Fereastra de mansardă cu deschidere manuală de sus este opțiunea optimă pentru majoritatea înălțimilor de montaj  a ferestrelor de mansardă, datorită poziției mânerului care permite amenajarea spațiului în funcție de preferințe. Noile modele sunt echipate cu izolație termică ThermoTechnologyTM și cu dispozitive suplimentare de cauciuc, care oferă o protecție eficientă din punct de vedere energetic împotriva frigului și a curenților de aer. În plus, ferestrele de mansardă GLL din lemn de pin și GLU din lemn de pin învelit în poliuretan  sunt disponibile acum în 3 dimensiuni noi (55×98 cm, 66×140 cm și 78×160 cm).

Noua ofertă de ferestre  verticale în varianta cu 3 foi de sticlă și dimensiuni variate, permite clientului să aleagă fereastra de mansardă potrivită, indiferent de dimensiunea spațiilor, lăsând să pătrundă mai multă lumină naturală în interior”.

VELUX lansează fereastra GXL pentru
accesul facil și sigur pe acoperiș

Velux subliniază că „un design inteligent implică nu numai o locuință perfectă la momentul predării cheii către proprietar, ci și ușurința și siguranța în întreținerea acesteia. Prin urmare, Velux introduce o nouă fereastră pentru accesul pe acoperiș (GXL), echipată cu un pachet de 3 foi de sticlă pentru economisirea energiei și cu un mâner ergonomic, similar cu cele de la noile ferestre GZL și GLL. Fereastra este realizată din lemn de pin natural de înaltă calitate, cu dimensiunea 66×118 cm și facilitează accesul pe acoperiș pentru întreținere, garantând în același timp siguranța locatarilor.

În spiritul durabilității și a eficienței energetice, care să ofere un nivel optim de confort indiferent de anotimp, noua ofertă Velux de montare completă a ferestrei de mansardă include atât garniturile standard, cât și produse de izolare de calitate superioară, pentru un climat interior ideal și eficiență energetică garantată.

Totodată, pentru a simplifica procesul de montare, Velux a introdus și pachetul de montaj Basic: ramele de etanșare 0000 au fost înlocuite cu modelul 1000 (cum ar fi EDW MK06 1000), care includ folia hidroizolatoare și jgheabul de drenaj Velux BFX. De asemenea, majoritatea ambalajelor pentru ferestre nu conțin plastic, iar până la sfârșitul anului 2023, Velux intenționează să ajungă la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de ferestre.

Noemi Ritea, director de piață Velux Romania și Moldova: „La Velux, rămânem consecvenți în furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate și în realizarea de soluții adecvate pentru nevoile variate ale clienților. Produsele nou introduse vor îmbunătăți cu siguranță calitatea vieții clienților noștri și vor aduce lumina naturală și aerul proaspăt în casele tuturor, pentru mulți ani de acum înainte.”

Despre Grupul Velux 

„Transforming spaces, since 1941. De peste 80 de ani, Velux a ajutat oamenii să transforme spațiile interioare în medii ideale, cu ajutorul luminii naturale și a aerului proaspăt.  Gama noastră variată de produse include ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri interioare, produse pentru protecție solară și rolete exterioare, precum și soluții de montaj și sisteme  de control pentru casă inteligentă.

Prin crearea unor locuri mai luminoase, mai sănătoase și mai durabile pentru a trăi, munci, învăța și a ne juca, facilităm o calitate mai bună a vieții pentru oamenii din întreaga lume. Lucrăm la nivel global cu operațiuni de vânzări și producție în peste 40 de țări și aproximativ 11.500 de angajați în întreaga lume. Grupul Velux este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (The Velux Foundations) și de familie. Pentru mai multe informații, vizitați www.velux.com”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...