Nou smartphone Allview care simplifică viața cu ajutorul AI

Date:

Compania Visual Fan SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță extinderea portofoliului propriu cu „Soul X20, smartphone-ul care transformă modul în care utilizatorii interacționează cu tehnologia. La 20 de ani de la înregistrarea brandului Allview, noul model aduce în prim-plan puterea AI și utilitatea”.

Visual Fan prezintă câteva caracteristici ale noului model:

Life Made Easy with Soul X20 and AI

Cu un design elegant și funcționalități avansate, Soul X20 este mai mult decât un smartphone – este un companion inteligent, gata să facă viața mai ușoară și plină de posibilități. 

Easy AI Companion – Cu ajutorul puterii AI integrate în AVI GPT, Soul X20 este capabil să înțeleagă contextul discuției și să ofere răspunsuri și informații de calitate superioară în timp real, indiferent de subiect. 

Easy Search – Fie că este vorba despre obiecte vestimentare, mobilier, decorațiuni interioare sau alte articole, Soul X20 ajută utilizatorii să le găsească rapid pe internet direct din aplicația de cameră, prin funcția dedicată și adăugarea acestora în cadru. Aceeași funcție poate realiza traduceri live din peste 100 de limbi. 

Easy To Remember – Soul X20 realizează screenshot-uri instantanee cu o simplă mișcare verticală cu 3 degete pe ecran – ideală pentru capturi din videoclipuri. 

Easy Connectivity – Cu funcții precum Dual WhatsApp și Dual Facebook, Soul X20 îmbină ușor viața profesională cu cea personală.

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan: „În acest an special, ne bucurăm să sărbătorim 20 de ani de inovație continuă, în care am evoluat constant, am adus inovații și tehnologii noi, fiind deseori cu un pas înaintea pieței. Această aniversare reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru de a oferi produse și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Cu Soul X20, continuăm să ducem această misiune mai departe pentru ca fiecare utilizator să poată experimenta cele mai noi tehnologii într-un mod simplu și ușor. Investim constant în dezvoltarea de funcții care să faciliteze viața oamenilor, de la asistenți virtuali cu AI care îmbunătățesc comunicarea și productivitatea, la aplicații pentru îndrumare din punct de vedere nutrițional, care să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat.”

#EmpowerWithEase

Soul X20 este echipat cu o cameră cu AI de 50MP, care optimizează setările pentru a obține cele mai bune rezultate în fotografii și videoclipuri. Pe lângă aceasta, smartphone-ul mai are camere pentru Macro, Bokeh și Selfie. Cu funcții precum Fotografiere Noaptea, Macro, Time Lapse, HDR, Slow Motion, GIF, Înregistrare 2K și modul Pro, utilizatorii pot captura fiecare moment în detaliu, indiferent de condițiile de iluminare sau de scenariu. 

#EasyView și Performanță Sporită

Ecranul generos de 6.78″ FHD+, cu o rată de refresh de 120 Hz, oferă o experiență vizuală captivantă, în timp ce procesorul MediaTek Helio G99 asigură o performanță excelentă, fără compromisuri. Cu o memorie RAM de până la 12 GB (8 GB RAM LPDDR4X + 4 GB RAM virtual) și o capacitate de stocare de 128 GB, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 256 GB, smartphone-ul Dual SIM este pregătit să facă față tuturor cerințelor utilizatorilor moderni. Senzorul de amprentă integrat în butonul lateral, asigură acces instant la informațiile din smartphone. 

#PowerUpWithEase

Bateria de 5000 mAh și sistemul avansat de economisire a energiei oferă o autonomie de până la 16 ore de convorbire sau peste 10 ore de video playback și browsing, fără să fie nevoie de încărcare constantă.

AVI GPT, asistentul vocal cu AI

Aplicația AVI GPT, asistentul vocal cu AI dezvoltat de către Allview, este concepută pentru a transforma radical experiența utilizatorilor și a le oferi suportul necesar pentru dezvoltarea personală și profesională. Pe lângă multiplele funcționalități pe care le oferă, precum informații vocalizate despre mesajele și notificările primite, știri de interes sau afișarea de clipuri video pe diferite subiecte,  AVI provoacă utilizatorii la conversații antrenante. AVI poate ajuta utilizatorii în multe moduri, precum:

– Oferă răspunsuri rapide și precise la întrebările utilizatorilor, indiferent de subiect.

– Crează conținut pentru diferite scopuri, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau chiar poezie.

– Îmbunătățește abilitățile de scriere prin verificarea și îmbunătățirea calității textelor scrise de utilizatori, oferind sugestii de stil, vocabular și gramatică.

– Învățare și educație: AVI GPT poate fi folosit ca o resursă de învățare, oferind explicații și răspunsuri la întrebări legate de diverse subiecte. Poate ajuta elevii și studenții să obțină informații suplimentare și să își lărgească orizonturile prin răspunsurile sale detaliate și adaptate la nevoile lor specifice.

– Poate ajuta utilizatorii să găsească răspunsuri la întrebări despre orice subiect, de la istorie la știință și tehnologie.

– Poate fi folosit pentru a genera idei pentru compuneri sau proiecte de cercetare.

– Poate ajuta utilizatorii să învețe o limbă străină, oferind traduceri și sugestii de vocabular.

Printr-o simplă descărcare din magazinul Google™ Play, clienții Allview beneficiază de un consultant virtual, gata să ofere expertiza necesară și să interconecteze informații multiple, astfel încât aceștia să devină mai creativi, mai productivi și mai eficienți. Pentru a încuraja utilizarea aplicației AVI GPT, Allview oferă 500 de credite cadou în valoare de 50 lei, echivalente cu până la 1.000.000 de cuvinte, clienților Soul X20 care își creează un cont nou în aplicație. 

Disponibilitate

Soul X20 este disponibil în două culori elegante, Deep Ocean și Light Mint, și poate fi achiziționat la prețul de 899 lei. Oferta specială de lansare, disponibilă în perioada 22 februarie – 28 februarie 2024, vine cu un cadou la alegere dintre Căștile Soul AV1 și Pachetul format din Cântar ERA Scale SB1 și aplicația ERA Health, versiunea Premium. Pentru mai multe informații și pentru a plasa o comandă, utilizatorii pot accesa www.allview.ro/soulx20

Visual Fan S.A., deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este cunoscută ca „o companie românească cu o vastă experiență în producția de dispozitive mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. Fondată în 2002 în Brașov, Visual Fan a devenit cunoscută drept un vizionar și pionier în domeniul tehnologic, lansând produse inovatoare care aduc tehnologia la îndemâna utilizatorilor. Compania este recunoscută pentru lansarea celui mai complex sistem Smart Home din România în 2016, pentru crearea primului asistent vocal în limba română – AVI, în 2017, și pentru încheierea unui parteneriat direct cu Google Android TV™ în 2019. Allview a fost, de asemenea, primul brand românesc care a adoptat tehnologia QLED în 2020. În continuarea demersurilor sale de inovare, în 2022, compania a lansat conceptul Green by Allview, ce integrează noi domenii de activitate cu un obiectiv clar: construirea unui viitor sustenabil pentru creșterea calitații vieții în ansamblu și a grijii pentru generațiile viitoare. În 2023, compania a finalizat peste 20 MW de proiecte fotovoltaice, aplicația Allview AVI GPT a primit un update important prin adăugarea unui model de limbaj natural antrenat de inteligența artificială (AI) și noua divizie Allview Auto a luat naștere”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...