Oracle a achiziționat GloriaFood pe 25 iunie 2021. Radu și Asociații SPRL a asistat vânzătorul

Date:

GloriaFood, societate ce oferă soluții software inovatoare dedicate industriei HORECA globale, a fost achiziționată de Oracle. 

Radu și Asociații SPRL a oferit asistență juridică vânzătorilor cu privire la aspectele de drept românesc ale acestei tranzacții complexe în care cumpărătorul a fost o companie din SUA. Echipa multidisciplinară a Radu și Asociații SPRL și-a desfășurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, și a fost coordonată de Ștefan Mantea(foto), Senior Managing Associate. Din echipă au mai făcut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) și Adina Nițescu (Corporate).

Mihai Anghel, Asociat în cadrul GloriaFood, a declarat: „Mulțumesc echipei Radu și Asociații SPRL pentru asistența juridică oferită pe întreg parcursul procesului de vânzare. Apreciez aportul pe care Ștefan Mantea l-a avut la finalizarea cu succes a tranzacției.”

 „Le mulțumim clienților noștri – Oliver Auerbach, Mihai Anghel și Cosmin Ancuța – pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție de anvergură. Le mulțumim totodată pentru colaborare celorlalți consultanți ai vânzătorilor – Phillip Courten și Dinesh Moorjani (Telegraph Hill Advisors), Ted Cominos, Cristina Audran-Proca și Evan W. Johnson (Eversheeds Sutherland)”, a spus Ștefan Mantea.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Misiune economică România-Spania la Barcelona și în Insulele Baleare

Platforma Repatriot, care conectează românii din afara granițelor cu...

Concurs european de educație financiară organizat de Asociația Română a Băncilor

  Asociația Română a Băncilor, în parteneriat cu Banca Naţională...