Performanțele profesioniștilor Transelectrica, puse în valoare la Trofeul Energeticianului – Ediția 2022

Date:

Peste 100 de energeticieni din cadrul Transelectrica, din  toate unitățile teritoriale, s-au întrecut săptămâna trecută la cea mai importantă competiție profesională din domeniu: „Trofeul Energeticianului” – Ediția 2022.  

După pauza de doi ani din perioada pandemiei, Compania Națională de Transport al Energiei  Electrice Transelectrica SA și Federația Națională a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS”  au reluat organizarea „Trofeul Energeticianului”, unul dintre cele mai reprezentative concursuri  din domeniu, care a avut loc la Buzău (Centrul de Exploatare Ploiești) în perioada 19-23  septembrie 2022. Competiția este dedicată aprecierii și punerii în valoare a performanțelor  profesionale ale angajaților Companiei, care prin activitatea lor contribuie zi și noapte la  menținerea siguranței în funcționare a Sistemului Electroenergetic Național din România. Trofeul Energeticianului 2022 a adunat cei mai buni experți din arii de specialitate esențiale  pentru activitatea de bază a Companiei. La finalul a patru zile de probe teoretice și practice, la  care au concurat aproximativ 100 de specialiști Transelectrica din toată țara, cei mai buni 31  dintre aceștia au ocupat locurile I, II și III, la cele 10 categorii de expertiză (conducere  operativă, personal conducere operativă CTSI, personal deservire stații retehnologizate,  personal deservire stații neretehnologizate, protecții, sistem SCADA, personal admitere  recepții în cadrul lucrărilor în cadrul Liniilor Electrice Aeriene, personal OMEPA, personal  buget-finanțe-contabilitate și personal investiții), la care s-a adăugat câștigătorul concursului fulger.  

Trofeul Energeticianului Transelectrica – Ediția 2022 a premiat excelența, profesionalismul,  buna pregătire și a pus în lumină atuuri profesionale de excepție ale inginerilor tineri și  mentorilor din cadrul Companiei care lucrează atât pentru menținerea siguranței Sistemului  Energetic Național, cât și pentru dezvoltarea unei infrastructuri de transport al energiei electrice bazate pe digitalizare și tehnologii moderne.

Prin desfășurarea acestei competiții, Transelectrica își propune să promoveze dezvoltarea unei culturi organizaționale performante prin stimularea procesului de învățare și perfecționare  continuă în rândul angajaților. Pentru sectorul energetic, misiunea Transelectrica presupune  desfășurarea unor activități complexe, care implică un grad ridicat de responsabilitate în ceea  ce privește desfășurarea profesiei și buna funcționare a Sistemului Electroenergetic Național.  De aceea, standardele de excelență profesională trebuie men

ținute la cel mai înalt nivel în  rândul angajaților, pentru a face față dinamicii evoluțiilor tehnologiei în domeniul energetic.  

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

Program pentru susținerea afacerilor axate pe cafenele

Compania Artisan Coffee Gear anunță lansarea în 2024 a...

Acord de mediu pentru construairea unui parc de generatoare eoliene în județul Vaslui

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) anunță că „proiectul...

Acces gratuit la cursuri în limba engleză acreditate Cambridge

Investiție privată în educație, liceul internațional online Spark Generation,...