Prețul Bitcoin se menține la 19.000 $ în ciuda fluctuațiilor masive de la mijlocul săptămânii

Date:

 

Prețul bitcoin se menține la peste 19.000 de dolari, în ciuda fluctuațiilor de la mijlocul săptămânii trecute. Cel mai mare criptoactiv din lume a început să se tranzacționeze săptămâna trecută în jurul valorii de 19.250 de dolari,  situându-se la mijlocul săptămânii la puțin sub 19.000 de dolari. 

Dar joia trecută a fost o zi nebună pentru piețe, care a făcut ca prețul să se prăbușească sub 18.200 de dolari – înainte de a-și reveni, depășind 19.500 de dolari pe platforma eToro. În prezent, prețul se menține din nou la peste 19.000 de dolari. 

Între timp, Ether a avut joi o fluctuație similară a prețului, scăzând sub 1.200 de dolari înainte de a urca la peste 1.325 de dolari. În prezent, acesta se situează puțin sub 1.300 de dolari. 

Volatilitatea este rezultatul unui moment febril pentru piețe, care par să reacționeze rapid și puternic la orice evoluție economică, evoluția viitoare a inflației și a creșterii ratelor fiind deosebit de dificil de ghicit în acest moment. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din...

Peste 220 de daune avizate ca urmare a furtunilor

Furtunile de la începutul acestei luni au dus la...