Prima soluție online pentru informații medicale

Date:

Prima platformă online 100% românească pentru acces continuu la informaţii medicale furnizate de doctori, Doclandia.ro, anunță „o campanie de mobilizare pentru a crește disponibilitatea celor 1200 medici înscriși în platformă și recomandă afilierea cât mai multor medici noi”. Platforma oferăpe bază de abonamentinformații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată.Modalitățile de conectaresunt multiple: mesajenelimitate cu un medic de familie, consultații video online, programarea vizitelor la cabinet sau a vizitelor la domiciliu.

Inițiatorii platformei precizează căpentru înscriere, „după verificarea autenticității profesiei în platformă, medicii nou înrolați pe Doclandia.ro trebuie doar să își selecteze orarul de lucru și tariful perceput pentru vizită. Toate vizitele în platforma Doclandia.ro sunt securizate și encriptate, la aceste informații având acces doar pacientul și medicul lui. Datele privind vizitele se stochează doar în contul personal al fiecărui pacient și pot fi revazute de acesta oricând. Platforma Doclandia.ro are capacitatea de susține simultan peste 100.000 de sesiuni de consult pacient-medic”.

Matei Țiboc (foto), fondatorul platformei Doclandia.ro, accentuează:„Invităm medicii să se înscrie pe Doclandia.ro pentru a da amploare acestui mod simplu și eficient de a menține legătura cu pacienții. În cazul în care și România va fi declarată zonă roșie a pandemiei COVID-19, este vital să ne mobilizăm pentru a trece cu bine peste acest flagel. Consultațiile se oferă contra-cost, în intervalul orar și la tariful stabilite de fiecare medic. În situații de urgență precum cea pe care o trăim acum, apreciem disponibilitatea unor consultații pro-bono de la medicii dispuși să facă acest efort până situația revine la normal. Medicii sunt una dintre resursele vitale ale unei țări și le suntem recunoscători pentru munca neobosită și implicarea de care dau dovadă în aceste zile”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...