Primăria Sectorului 4 investeşte în recunoaşterea performanţei

Date:

În avanpremiera anului şcolar 2017-2018, Primăria Sectorului 4 a lansat o punte de continuitate dinspre anul şcolar trecut, oferind premii absolvenţilor de liceu şi de gimnaziu care au obţinut media 10 (zece) la bacalaureat sau la evaluarea naţională în sesiunea din vara aceasta. Primarul Daniel Băluţă a prezentat, cu ocazia evenimentului organizat la Colegiul Naţional „Ion Creangă”, esenţa conceptului „Hai, că se poate!”, de investiţie în performanţă, de recunoaştere a valorii, de încadrare a absolvenţilor în mod corespunzător: „Se poate şi-n România! Se poate să avem nu numai probleme sociale, ci şi performanţe. Se poate nu numai să-i felicităm verbal pe performeri, ci şi să-i răsplătim, să-i încadrăm la locuri cuvenite. Se poate să arătăm că aici valoarea poate fi recunoscută, apreciată. Avem un viitor aici, împreună”.

Absolvenţii de nivel maxim din sesiunile acestui an au primit premii în bani, plachete, flori. A fost premiată cu 20.000 lei pentru singurul 10 la bacalaureat în sectorul 4 Cristiana Petrişor (foto, felicitată de primarul Daniel Băluţă), absolventă a Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”, studentă acum la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti. Premii de câte 5.000 lei pentru 10 la evaluarea naţională au primit absolvenţii Maria Alexandra Diaconescu, Nora Ghenciulescu, Maria Teodora Gheorghe, Bogdan Gabriel Pleşa, Andreea Mihaela Pleşea, Ana Savonea – toţi de la Şcoala Gimnazială Nr. 79; Maria Gabriela Buţan, Ema Cristina Mihai, Alexia Maria Sandu, Eva Maria Savin – Şcoala Gimnazială Nr. 97; Maria Andreea Chirnogeanu – Şcoala Gimnazială Nr. 99; Irina Teodora Costache – Şcoala Gimnazială „George Bacovia”; Yasmeen Al Husein, Mara Andrei, Bianca Ştefania Dima – Şcoala Gimnazială Nr. 194.

După cum subliniază prof. Gabriela Postescu, inspector şcolar pentru management instituţional în sectorul 4, de câţiva ani, sectorul 4 se situează pe locul I la nivelul Capitalei în ceea ce priveşte procentajul reuşitei la bacalaureat.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate