Profi alocă fonduri pentru secții ATI

Date:

Profi, rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, a hotărât să aloce 1.000.000 lei pentru dotarea secțiilor ATI cu aparate specific. Pawel Musial, directorul general în exercitiu al rețelei Profi, motivează astfel actul caritabil: „Avem informația clară că secțiile de anestezie și terapie intensivă (ATI) ale sistemului nostru de sănătate nu au capacitatea, nu sunt pregătite, să facă față unui volum atât de mare de pacienți cu nevoie de intubare și de aparate de ventilație”.

Călin Costinaș, director general adjunct al rețelei Profi, adaugă: „Este vorba de sume foarte mari de bani și de timp extrem de scurt în care trebuie intervenit. Fiecare zi pierdută în a se mai comanda aceste aparate, în mod real și cu certitudine ne va costa vieți. Fiecare donație pentru acest scop contează!”

Profi lansează „un apel de la om la om! De la manager la manager! Haideți și voi, alături de noi, să ne implicăm acum, când contează foarte mult gestul nostru. În mod real, acum avem șansa să salvăm vieți de oameni dacă ne unim eforturile și dăm, împreună, o mână de ajutor sistemului nostru medical care altfel nu ar face față valului tsunami care ne putem astepta sa vina. Acesta este un moment în care trebuie să ne implicăm toți! Mai ales noi, managerii, care avem putere de decizie. Vă rugăm așadar din tot sufletul să fim operativi, să fim umani, să conștientizăm cât mai repede cât de mult contează sau pot să conteze, în aceste momente fără precedent, discernământul, calitatea de a fi om înainte de toate și curajul de a te implica real! Fiecare zi de întârziere va însemna vieți pierdute! Dacă vă hotărâți să vă implicați activ, luați legătura cu dl. prof. dr. Dorel Săndesc, președintele Asociaţiei Non Profit pentru A.T.I. Aurel Mogoșeanu, email: [email protected]”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Conferință privind mediul antreprenorial și perspectivele dialogului social

 Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din...

MedLife anunță o creștere de 22% a cifrei de afaceri consolidată pro forma în primul trimestru al acestui an

MedLife prezintă rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului...

Asigurare pentru recuperarea taxelor la maratoane, semimaratoane, curse de biciclete 

Compania Eurolife FFH Asigurări Generale anunță încheierea unui parteneriat...

Business pentru noi perspective domeniului medical 

Doi antreprenori din Cluj-Napoca, Emil Sâncrăian și Bogdan Haș,...