Proiectul Stejarii Collection se apropie de finalizare

Date:

Complexul rezidențial Stejarii Collection, cel mai nou proiect build to rent din portofoliul Țiriac Imobiliare, situat în inima pădurii Băneasa, se apropie de lansare. Dezvoltatorul subliniază că „Stejarii Collection este extensia deja celebrului Stejarii Clubul Rezidențial și va fi dat în folosință în vara acestui an.

Stejarii Collection pune la dispoziția locatarilor toate facilitățile necesare pentru a avea parte de cele mai înalte standarde rezidențiale, confort de top, un mediu curat, intimitate, securitate și acces facil la servicii conexe, precum Stejarii Country Club aflat în vecinătatea imediată”.

Ion Țiriac: „Primordială pentru mine a fost, este și rămâne calitatea. Și doresc să le asigurăm tuturor celor care aleg să facă parte din comunitatea rezidențială Stejarii un loc care să le ofere acea stare unică de acasă, cu servicii de top. Investim în viitor, avem grijă la tot ceea ce ne înconjoară și alegem calitatea înainte de toate pentru produsele Grupului. Tocmai de aceea, Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii. Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial, de a fi mai buni decât noi înșine.”

Realizatorii accentuează că, „în aceeași manieră de operare lansată odată cu Stejarii Clubul Rezidențial, noul complex va oferi spre închiriere pe termen lung nu mai puțin de 198 de apartamente, ce pot fi personalizate de viitorii locatari, aceștia putând opta pentru elemente de mobilier de lux în funcție de nevoi și preferințe, din trendurile anului 2023. Apartamentele au configurații între 2 și 5 camere, dispunând de suprafețe începând de la 95 mp. Băile și bucătăriile sunt complet mobilate și echipate cu aparate electrocasnice de ultimă generație și tehnologie de vârf. De asemenea, apartamentele sunt dotate cu sisteme de aer condiționat centralizat și încălzire prin pardoseală, asigurând confort și consum redus de energie. Cele 437 de locuri de parcare dedicate rezidenților sunt dispuse strict în  subteran, pentru a răspunde exigențelor privind siguranța și intimitatea locatarilor în incintă și grija față de mediul înconjurător, zona supraterană deservind acces pietonal exclusiv.

Edificat pe amprenta anterioară a unei foste construcții și abordând un interes permanent pentru latura ecologică a dezvoltării Stejarii, Țiriac Imobiliare a adus un aport de 11.000 mp de vegetație din totalul de 24.000 mp alocați complexului Stejarii Collection. Locatarii noului complex rezidențial de lux vor avea la dispoziție nu doar pădurea de jur împrejur, cât și un procent de 46% din suprafața terenului acoperit cu vegetație. Stejarii Collection reprezintă astfel cea mai verde dezvoltare rezidențială de lux către închiriere pe care clienții o pot alege în România.

Gradul de ocupare al Stejarii Clubul Rezidențial rămâne în continuare la peste 94% din totalul de apartamente disponibile, grad pe care dezvoltatorul țintește să îl atingă de asemenea în cadrul noului proiect, Stejarii Collection, până la finalul anului viitor”.

Țiriac Imobiliare reamintește că „reprezintă divizia imobiliară a Grupului Țiriac si are în portofoliu dezvoltări etalon pentru piața națională, precum Clubul Rezidențial Stejarii sau Țiriac Tower. Creat în 1994 la inițiativa domnului Ion Țiriac, Grupul Țiriac este unul dintre cele mai mari holdinguri private românești, ale cărui principale afaceri se derulează într-o serie de domenii precum auto, financiar, imobiliar, aviație sau sport”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...

Consolidarea rețelei electrice: O prioritate pentru atingerea obiectivelor de decarbonizare ale României pentru 2030

Energy Policy Group a publicat un raport numit „Consolidarea...

Despăgubire-record de peste 400.000 lei pentru daunele produse de furtună unei locuințe

Cea mai mare despăgubire plătită de o companie Membră...