PwC România a asistat compania românească Fortech în vânzarea către GlobalLogic

Date:

 

O echipă de consultanți specializați în tranzacții ai PwC România a acordat servicii de consultanță de natură financiar-contabilă companiei românești de servicii software Fortech, fondată de antreprenorul român Călin Văduva, în vânzarea către compania americană GlobalLogic, membră a grupului japonez Hitachi.

Ne bucurăm că am fost alături de firma Fortech, un jucător important pe piața de servicii IT din România, pentru a o sprijini să treacă spre o nouă etapă a dezvoltării sale. Colaborarea extraordinară cu echipa Fortech și echipele celorlalți consultanți implicați, precum și profesionalismul, dedicația și efortul depus de toată lumea, au dus la finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Există tot mai multe oportunități de investiții și parteneriate pentru companiile românești din domeniul tehnologiei pe fondul unui trend crescut de digitalizare a afacerilor în toate sectoarele de activitate”, a declarat Cornelia Bumbăcea (foto), Partener PwC România.

Tranzacția este supusă aprobării autorităților de reglementare și urmează să se încheie până la sfârșitul acestui an.

Echipa PwC, care a acordat consultanță pe aspecte financiar-contabile pe tot parcursul tranzacției, inclusiv în procesul de negociere, a fost coordonată de Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, și formată din Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Andreea Oprescu, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Oana Dușu, Senior Associate, Emma Șerban, Senior Associate, și Claudiu Borș, Associate.

Fortech, care are sediul central în Cluj-Napoca și centre de servicii în Oradea, Iași și Brașov, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IT din România şi din regiune, cu peste 1.100 de angajaţi.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...