Rio este pregătit pentru plățile de taxe în criptoactive

Date:

Orașul brazilian Rio de Janeiro a anunțat că va putea accepta în curând criptoactive pentru plata taxelor, începând cu impozitele pe proprietate. Cu toate acestea, orașul va folosi companii din domeniul cripto pentru a converti acele criptoactive plătite în scopuri fiscale înapoi în reali brazilieni. 

Se pare că există o competiție serioasă între orașele din întreaga lume pentru a fi văzute ca fiind în fruntea adoptării și acceptării criptoactivelor. De la Miami la Denver, până la Rio și alte locuri, devine din ce în ce mai mult o realitate faptul că oamenii pot plăti una dintre cele mai importante facturi, impozitele, prin intermediul cripto.

Posibilele beneficii ale acestui fenomen nu pot fi subestimate. Una dintre problemele cripto în acest moment este interacțiunea limitată dintre deținători și unul dintre cei mai mari creditori ai lor – statul. Plătim impozite prin nenumărate moduri către guvernele noastre, astfel încât transformarea cripto într-o formă acceptabilă de metodă de plată este un lucru uriaș. În timp ce Rio este doar un oraș, este doar un prim pas spre adoptarea de către întreaga Brazilie – o națiune masivă cu un potențial uriaș pentru adoptarea criptoactivelor.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

eToro înregistrat ca furnizor de servicii pentru active crypto („CASP”) în Cipru 

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat astăzi...

Topul firmelor din sectorul 3, sub semnul promovării performanței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB),...

SUA – dobânzi ridicate pentru mai mult timp 

de Bogdan Maioreanu Rezerva Federală americană (Fed) nu a majorat...

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas...

Material de opinie de Mihail Bucheru, Director, și Emil-Ioan Borza-Dediu,...