S-a lansat proiectul Start Up 4 Diaspora

Date:

Proiectul Start Up 4 Diaspora a pornit la drum, având ca lider partener Asociația Centrul de Dezvoltare SMART, partener 1 Asociația Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava (APJFAIMM) şi partener 2 Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS).  Proiectul (foto www.startUp4diaspora.ro) se derulează până la 3 iulie 2020.

Obiectivul major îl constituie „promovarea, susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu, în rândul persoanelor fizice din diaspora, prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunile Nord-Est, Sud-Est și Sud-Muntenia din România”. Grupul țintă este preconizat la „200 de persoane care doresc să își desfășoare afaceri non-agricole în mediul urban” în aceste regiuni. Adresarea este către persoane fizice „care au domiciliul sau rezidența în străinatate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii în grupul țintă”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Operaţiunea Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...