Şcoala de bani pe roţi merge mai departe

Date:

Programul național de educație financiară pentru copii „Școala de bani pe roți” – componentă a programului național de educație financiară al BCR – „Școala de bani”, derulată în parteneriat cu BCR Leasing și cu Fundația Vodafone România – a străbătut anul trecut peste 1000 de km, s-a oprit în opt orașe (București, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț) şi a angrenat peste 6000 de elevi în 400 de ateliere de educație financiară. Anul acesta va merge la Iași (15 ianuarie-1 martie), Botoșani (2-20 martie), Suceava (21 martie-16 aprilie), Bistrița-Năsăud (17 aprilie-1 mai), Baia Mare (2-17 mai), Satu Mare (18-30 mai), Cluj-Napoca (1 iunie-15 iulie); detalii asupra traseului, pe https://www.scoaladebani.ro/.

Cadrul „şcolii” îl asigură camionul FLiP, a cărui remorcă modulară se transformă în spațiu de joacă și sală de curs. O lecţie durează 90 de minute, timp în care copiii (7-14 ani), pe grupe de câte 15, află cu sprijinul unor traineri specializați de ce este important să economisească și să învețe valoarea banilor.

Totodată, în 2017, proiectul „Școala de bani” a facilitat ore de educație financiară pentru adulți, îndrumate voluntar de peste 700 de angajați ai BCR, beneficiare fiind 10.000 de persoane

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

O nouă provocare pentru Green Deal  

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...

Consolidarea rețelei electrice: O prioritate pentru atingerea obiectivelor de decarbonizare ale României pentru 2030

Energy Policy Group a publicat un raport numit „Consolidarea...