Se lansează pașaportul medical

Date:

Compania SanoPass – cea mai mare platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților – lansează Pașaportul Medical, definit ca „serviciu de prevenție sub formă de abonament care include teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, consultații sau investigații în clinici, telemedicină nelimitată și acces la dosarul medical electronic direct din aplicație”.

Andrei Vasile, cofondator al SanoPass: „Pașaportul medical a luat naștere în urmă discuțiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor și întoarcerea angajaților la muncă, aceștia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potențial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaților le oferim un mix de servicii medicale de prevenție: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultații, investigații în clinici, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicație”.

În condițiile reluării activității economice, SanoPass oferă o soluție pentru monitorizarea stării de sănătate a angajaților punând la dispoziție un număr limitat de 5000 de abonamente medicale la numai 20 lei pe lună. Pașaportul Medical poate fi oferit complementar asigurărilor de sănătate sau abonamentelor deja contractate. Detalii: https://sanopass.ro/pasaport-imunitate/.  Banii pentru serviciile din abonament neutilizate într-un an sunt dați înapoi. De asemenea, pentru clarifica aspectelor legate de imunitate, SanoPass oferă gratuit un ghidul „Imunitate cu de toate” (https://sanopass.ro/ebookimunitate/), produs 100% propriu, creat în colaborare cu medicii din clinicile partenere, cu răspunsuri la întrebările persoanelor din comunitatea SanoPass.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...