Seminar privind Legea concurenței, modificările și completările prin OUG 108/2023 

Date:

Organizatorii anunță că, „în deschiderea evenimentului, Doru Dragomir, președintele BCCBR, a mulțumit tuturor celor prezenți pentru disponibilitatea de participa activ la acest program informațional pentru IMM-urile din România pe tema Concurenței și a altor teme legislative importante care au impact asupra mediului de afaceri. Totodată, a anunțat că un un program similar este pregătit și pentru mediul de afaceri din Bulgaria”.

Iuliu Stocklosa, președintele CCIB: „Folosim prilejul pentru a vă invita să veniți mai des la evenimentele organizate de noi sau în sediul Camerei bucureștene, pe care vă rog să o considerați o Casă – un Club al oamenilor de afaceri din capitala țării și nu numai.” 

CCIB subliniază că „un mesaj de salut a adresat participanților și Ivaylo Marinov, consilier economic și comercial al Ambasadei Republicii Bulgaria în țara noastră, care a scos în evidență că, după volumul schimburilor comerciale, România este al doilea partener comercial al țării sale, dar că sunt încă posibilități de creștere, BCCBR având un rol important în diseminarea oportunităților de afaceri în rândul firmelor și companiilor din cele două state vecine.

Tema principală a seminarului a fost susținută printr-o amplă prezentare de Georgeta Gavriloiu, fondator la GG Law Office, cu o experiență de peste 26 ani în domeniul dreptului concurenței. Cei prezenți au avut prilejul să participe la o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de a expune punctele de vedere cu privire la problematica abordată”.

Foto: CCIB

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...