Servicii de a doua opinie medicală, prin Aegon România

Date:

Compania de asigurări de viață Aegon România, componentă a grupului financiar Aegon specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții, oferă serviciul de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me. De la lansarea în decembrie 2017 în România, serviciul de acest tip a ajuns la peste 7.500 de clienţi.

Sînziana Maioreanu (foto), CEO al Aegon România, subliniază: „În ultimii ani, tot mai mulți români au apelat la serviciile de a doua opinie medicală, ceea ce este un fapt îmbucurător. Este foarte important să fii cât mai sigur că ești diagnosticat corect și tratat corespunzător, în special în cazul suspiciunii unor boli grave, dar nu numai. Erorile de identificare a unei afecțiuni nu există doar în România, ci sunt un motiv de îngrijorare la nivel global, iar rata lor variază între 7% și 40%, chiar și în țările cu sisteme de sănătate performante, conform statisticilor realizate de Diagnose.me. Potrivit cercetărilor recente, solicitarea unei a doua opinii medicale scade posibilitatea de eroare în diagnostic cu aproximativ 90%. Aegon Diagnose.me este un serviciu pe care l-am inclus în portofoliu tocmai pentru a răspunde nevoii clienților noștri de a avea acces ușor la servicii medicale de calitate, oferite de o echipă de medici europeni și americani, specializați în aproape 90 de afecțiuni”.

Serviciul Aegon Diagnose.me poate fi cumpărat direct de la Aegon România de către clienți Aegon, din rețeaua Banca Transilvania – alături de asigurarea de viață cu acumulare Aegon Fii Sigur, din rețeaua Alpha Bank –  ca produs opțional și complementar contului curent, prin brokerii parteneri Campion Broker de Asigurare, Safety Broker de Asigurare, Inter Broker de Asigurare, Globasig Broker de Asigurare, Global Assistance. Costurile sunt de 120 lei pe an – pachetul Standard, care conține serviciul Aegon Diagnose.me și asigurare în caz de deces din accident în valoare de 30.000 lei; 360 lei pe an – pachetul Expert, care include în plus, printre altele, o indemnizaţie de 10.000 lei în cazul diagnosticelor grave.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy a finalizat un proiect fotovoltaic pentru compania Dip&Gip, în valoare totală de peste 200.000 de euro

Restart Energy a finalizat construcția și instalarea unui...

ANALIZĂ XTB Radu Puiu: Coolcationing, noua tendință în turism pe fondul încălzirii globale

În lumina actualei crize climatice, oamenii își reorientează destinațiile...

ASE 4.0 – INVESTIȚII PENTRU DIGITALIZAREA UNIVERSITĂȚII 

Academia de Studii Economice din București – liderul învățământului...