SkyTower, contract prelungit cu Workspace Studio

Date:

Cea mai înaltă clădire de birouri din România, SkyTower, anunță că „a semnat prelungirea contractului de închiriere pentru cinci ani cu Workspace Studio, companie specializată în soluții de design pentru birouri și Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România. Contractul include și extinderea la 810 metri pătrați a spațiului de birouri de la etajul 18 al SkyTower”.

Florentina Mitricoaia (foto), Leasing and Asset Manager RPHI România, compania care deține și administrează SkyTower: „Primim fiecare prelungire a contractului de închiriere cu un mare sentiment de realizare, pentru că ne arată, în continuare, că facem o treabă bună ca dezvoltator, proprietar și administrator. Workspace Studio este parte din călătoria și comunitatea SkyTower de șapte ani. Cele mai recente decizii ale companiei subliniază satisfacția echipei față de cele mai bune condiții de care beneficiază la SkyTower și de investițiile continue ale RPHI în această clădire emblematică. Sperăm să avem Workspace Studio ca partener pentru mulți ani de acum înainte, ne bucurăm de colaborarea pe care o avem și suntem foarte mândri când le vizităm biroul și showroom-ul de ultimă generație din SkyTower.” 

Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio, MillerKnoll Certified Dealer: „Suntem foarte bucuroși să ne extindem birourile și showroom-ul MillerKnoll din Sky Tower. Workspace Studio se ocupă de crearea de spații de lucru în care oamenilor le place să lucreze și facem diferența punând accent pe bunăstarea la locul de muncă, sustenabilitate, ergonomie și calitate. Ne străduim întotdeauna să fim cei mai buni în ceea ce facem, așa că una dintre cele mai bune clădiri din oraș vine ca o alegere firească, deoarece SkyTower oferă un mediu de referință pentru un spațiu de birou premium. O clădire certificată LEED PLATINUM, cu o panoramă frumoasă, iluminare și sisteme de climatizare de top, nou dezvoltatele spații sociale, o locație aproape de metrou și alte spații publice de interes, SkyTower bifează toate căsuțele pentru un spațiu în care ne place să fim împreună și să lucrăm.”

Workspace Studio ocupa anterior 500 de metri pătrați la etajul 18 al SkyTower, spații de birouri și un showroom dedicat clienților corporate și rezidențiali. Din 2015 până în prezent, aceasta este a doua extindere a spațiului de birouri din clădirea SkyTower. În cei 7 ani, Workspace Studio a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 100%.

În perioada de vară a anului 2022, SkyTower a semnat contracte de închiriere și de prelungire pentru o suprafață totală de peste 1.200 metri pătrați.

SkyTower este „cea mai înaltă clădire din România și cea mai iconică clădire de birouri din București. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operațiuni și Mentenanță), care deține, de asemenea, și atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil), precum și certificarea Shore Gold. 

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

Mai multe informații aici: www.skytower.ro”. 

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate