Societatea Academică din România, sesiune de informare asupra vaccinării

Date:

Societatea Academică din România organizează a doua ediție a sesiunilor de informare „Vaccinarea – între mituri și adevăr”, marți, 26 octombrie, ora 17.00, live pe pagina de Facebook România Curată.

Invitați pentru a răspunde întrebărilor sunt:
– dr. Radu Lupescu – medic anestezie și terapie intensivă, președintele Asociației medicilor din clinica Rhéna de la Strasbourg (decorat de președintele Franței pentru meritele sale în combaterea pandemiei)
– Dan Jurcan – sociolog, director de cercetare al IRES

În același context, va fi lansat studiului IRES – Percepții, atitudini și comportamente cu privire la vaccinarea împotriva Covid-19.  
Prefațând evenimentul, organizatorii subliniază: „De ce trebuie să mă vaccinez? Este vaccinul sigur? Ce tip de vaccin e mai bun? Chiar suntem printre ultimele țări din UE privind măsurile împotriva pandemiei? Ce a funcționat în celelalte țări și a lipsit la noi? Care sunt cele mai mari temeri ale românilor privind vaccinarea?
Dacă și tu ți-ai pus întrebările acestea sau, pur și simplu, vrei să afli mai multe despre vaccinarea împotriva Covid-19, Societatea Academică din România te invită a doua ediție a sesiunii de informare Vaccinarea – între mituri și adevăr, care va avea loc marți, 26 octombrie, orele 17:00.
Evenimentul se adresează studenților, elevilor, părinților, profesioniștilor din sănătate, precum și tuturor cetățenilor interesați să se informeze corect, din surse abilitate, cu privire la imunizarea prin vaccinare.
Puteți participa urmărind, în direct, pe pagina noastră de Facebook. Apăsați butonul „going/particip” și veți primi notificare când intrăm în direct”.



Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...