Soluție fotovoltaică completă, fiabilă și suport pentru Casa Verde 2024

Date:

Compania românească Dai-Tech SA, producătoare de echipamente și soluții de infrastructură electrică și securitate, anunță că „a lansat în 2023, sub brandul nJoy, invertoare solare destinate segmentelor rezidențiale și comerciale. Familiile Astris și Ascet conțin modele monofazate și trifazate de tip on-grid și respectiv hibrid, cât și modulul de baterii Bastion WF5K bazat pe tehnologie LiFePO4 pentru stocarea eficientă a energiei.

Invertoarele nJoy au ajuns la maturitate și sunt pregătite să intre în programul Casa Verde 2024 ca o soluție eficientă de generare și utilizare a energiei solare.

Aceste invertoare solare sunt rezultatul cercetării locale, adaptate specific nevoilor și condițiilor de pe piața internă. Bazându-se pe fiabilitate, produsele nJoy promit să aducă beneficii semnificative atât pentru mediul înconjurător, prin reducerea emisiilor de carbon, cât și pentru utilizatorii finali, prin economii de energie și costuri reduse pe termen mediu și lung. 

Invertoarele nJoy au trecut cu succes testele pentru certificările TUV care garantează conformitatea acestora cu cerințele de siguranță și performanță ale pieței de energie regenerabilă, devenind totodată o opțiune fiabilă și de durată pentru clienții din programele guvernamentale de tip Casa Verde”.

Adorian Demeter, Fondator și General Manager, Dai-Tech

Adorian Demeter, fondator și General Manager al Dai-Tech SA: „Obținerea certificării din partea grupului TUV este o realizare importantă pentru noi și prin aceasta susținem angajamentul nostru privind calitatea și siguranța invertoarelor solare nJoy, demonstrând și faptul că suntem pregătiți să formăm parteneriate sustenabile cu furnizori importanți de energie la nivel global.“

Dai-Tech subliniază, de asemenea, că „invertoarele Astris și Ascet sunt potrivite pentru o gamă largă de medii ce pot utiliza aplicații solare precum locuințe, vile, școli, fabrici mici, ferme comerciale și industriale mici și medii și spitale private.

Soluții fotovoltaice în evoluție la nJoy 

Continuitatea segmentului de invertoare solare la nJoy în 2024 este asigurată de două noi soluții perfect integrate în familiile existente: bateriile Deep-Cycle pe GEL Pb-acid, de 200Ah special create pentru stocarea energiei solare și o variantă nouă de invertor hibrid, trifazat de 10 kW împreună cu o soluție de stocare a energiei de tip ground standing pe tehnologie High Voltage. 

Acumulatorii de 200Ah pentru sisteme fotovoltaice GEL Pb-acid sunt de tip Deep-Cycle cunoscute pentru durabilitatea și capacitatea de a face față la cicluri frecvente de încărcare-descărcare.

Unicitatea acestui acumulator vine din sfera calității sale de top, nJoy oferindu-i 4 ani de garanție și diferențiindu-se astfel de orice concurent pe acest segment de produse; în plus, bateria prezintă o rată de auto-descărcare foarte scăzută, rezistența sa internă fiind de doar 3 mili-Ohmi, ceea ce se traduce într-o pierdere de energie redusă făcându-o astfel ideală din perspectiva preț-calitate pentru stocarea de energie în perioadele de inactivitate sau în situațiile în care încărcarea bateriilor sistemului fotovoltaic nu se realizează constant. Totodată, caracteristica Ultra-Heavy (70kg) oferă o densitate crescută de energie și longevitate în utilizare.

Varianta de invertor trifazic hibrid de 10 kW este prezentată pieței împreună cu o soluție de stocare a energiei bazată pe module de baterii LiFePO4 de 48V/52Ah suprapozabile putându-se folosi astfel între 4 și 8 module pentru realizarea soluțiilor cu capacități între 10KWh și 20KWh. Ca un factor diferențiator, nJoy a integrat în module de putere și un încălzitor, rolul acestuia fiind de a permite încărcări și descărcări ale bateriei chiar și în temperaturi joase, acolo unde competitorii noștri nu au soluții cu prețuri accesibile.

Aceste soluții sunt așteptate să fie disponibile în portofoliul nJoy în trimestrul 2 al anului 2024”.

Dai-Tech SA este caracterizată ca „o companie cu sediul în Timișoara, care promovează brandul de echipamente și soluții de infrastructură electrică și securitate nJoy, din 2010. Până în prezent, Dai-Tech SA a lansat peste 500 de produse nJoy-UPS, baterii, invertoare solare, AVR-uri (stabilizatoare de tensiune) și surse de alimentare. Produsele sale se vând în 15 țări: Armenia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Kosovo, Liban, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Tunisia, Ucraina și Ungaria. Dai-Tech SA este certificată la standarde internaționale pentru managementul calității prin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, emise de TUV Austria, iar produsele sale trec cu brio certificările de performanță IEC-62040-3, plasând compania între jucătorii de top pe plan global”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...

Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin

Mișcările de pe piața cripto au fost destul de...

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)