Soluții tehnice protectoare față de Covid-19, integrate de Portland Trust

Date:

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust (de peste 20 de ani în Europa Centrală și de Sud-Est) integrează în parcul de birouri J8 Office Park, pe care îl construiește în București, în zona Jiului, în asociere cu Ares Management Corporation, antreprenor general, Bog’art, o serie de specificații tehnice cu efect protector igienico-sanitar în premieră: „Aport de 100% aer proaspăt, un sistem de filtrare avansată și dezinfectarea cu lumină ultravioletă UV-C a aerului proaspăt, care împreună asigură un mediu de lucru cu adevărat sigur și igienic. Lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilație și în lifturi, sterilizează aerul și suprafețele și asigură o protecție ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum și a altor agenți patogeni. În plus, a fost introdus și un sistem de acces fără atingere care include recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor, porți automate de acces și intrare în ascensoare, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor”. 

Iain Seller, șeful Departamentului de construcții al Portland Trust, accentuează: „Sănătatea și confortul chiriașilor noștri sunt de o importanță capitală pentru noi, motiv pentru care investim continuu în îmbunătățirea designului și a specificațiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene și sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toți angajații firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care își desfășoară activitatea”.

Chiriașul principal al parcului J8 este compania Ubisoft: 28.000 mp din suprafața totală de 46.000 mp închiriabili. Clădirea va include și o sală de fitness, un magazin alimentar, două centre medicale, un restaurant, o cafenea. De asemenea, vor exista stații de încărcare pentru vehicule electrice și o zonă de stocare securizată pentru 200 de biciclete, dotată cu vestiare și dușuri. Termenul de finalizare a proiectului este vara lui 2021.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...