Spații de birouri pentru agenți imobiliari

Date:

Compania Freedom Group, cu activitate pe piata imobiliară, lansează o rețea de spații de birouri în care să lucreze agenţi imobiliari. În acest moment, reţeaua are 22 astfel de spații, în clădiri de birouri de clasă A, în diferite zone din București. Agenţi imobiliari care lucrează pe cont propriu sau în echipe mici pot să vină când şi atât timp cât au nevoie pe bază de abonament cu serviciile aferente. Prețurile sunt personalizate după nevoile activității fiecărui agent.

Octavian Bădescu (foto), fondatorul companiei Freedom Group, explică:  „Oportunitatea oferită de Freedom Group consultanților imobiliari este o premieră pe piața imobiliară din România și permite accesul la cea mai mare rețea de birouri de top, dispersate geografic în București, unde agentul imobiliar membru al Freedom Group va putea să lucreze, să se întâlnească cu clienții, colegii de breaslă sau cu potențialii parteneri. Consultantul va folosi spațiile pe bază de programare, atât cât are nevoie și va avea la dispoziție inclusiv calculatoare dotate cu un sistem complet și personalizat de operare în cloud, având parte atât de un birou fizic, cât și de unul virtual. Birourile vor fi disponibile la nivel național și chiar mondial, întrucât rețelele cu care am demarat această colaborare au o anvergură mondială, ceea ce își propune și compania noastră”.

Freedom Group apreciază că în Bucureşti sunt peste 3000 de agenţi imobiliari, mulţi confruntaţi cu probleme cum sunt „lipsa unui spațiu adecvat pentru lucru și întâlniri, costuri prea mari de operare în raport cu numărul de ore petrecute efectiv la birou, limitări logistice sau geografice, precum și lipsa de oportunități suficiente de relaționare cu alți agenți sau potențiali clienți”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Luna mai – luna promovării economiei sociale

Luna mai este dedicată promovării economiei sociale, anunță Agenția...

Donație de alimente a clienților Lidl pentru comunități defavorizate 

Compania Lidl România anunță că, în colaborare cu rețeaua...

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) alege un nou vicepreședinte

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) are plăcerea...