Spațiu gratuit pentru evenimente ale ONG-urilor

Date:

ONG-urile au de-acum un spațiul sofisticat în centrul Capitalei unde pot organiza gratuit întruniri, gale, seminarii pentru beneficiarii programelor lor: „the villa.”, o casă despre care proprietarii spun că „păstrează parfumul secolului trecut” și o descriu astfel: „Construită în anul 1890, oferă un mix de spații elegante împărțite în 10 camere spațioase, repartizate pe 3 etaje. Cu o suprafață totală de 350 mp, the villa. poate găzdui până la 300 de persoane în picioare, 150 de persoane așezate la masă și 150 de persoane în aer liber, în grădina casei, totul în București, într-o zonă ultracentrală (zona Dorobanți-Piața Lahovari-Piața Romană)”.

Vlad Mihălăchioiu

Vlad Mihălăchioiu, inițiatorul proiectului „the good villa”: „Pe lângă implicarea constantă și suportul acordat comunității de business, o altă dorință de-a noastră a fost să aducem un impact pozitiv și în viața comunităților mai puțin norocoase. Vrem ca proiectele pe care le vom găzdui să ajute un număr cât mai mare de oameni. Acesta este motivul pentru care rugăm organizațiile care se înscriu să ne transmită detalii despre beneficiarii finali ai proiectelor lor. Suntem nerăbdători să organizăm evenimente în slujba binelui și a comunității”.

Inițiatorii ne informează asupra modului de accesare a oportunității desfășurării de evenimente: „Reprezentanții asociațiilor și organizațiilor non-guvernamentale vor completa un formular de înscriere, urmând ca în fiecare lună să fie selectată entitatea care va putea utiliza toate spațiile the villa. gratuit. Mai mult decât atât, proprietarii spațiului oferă servicii de coordonare a furnizorilor și pachetul de curățenie post eveniment.

Pentru a putea obține spațiul gratuit, asociațiile și ONG-urile trebuie să completeze formularul de înscriere (disponibil pe acest link: https://thevilla.ro/the-good-villa/) să ofere o scurtă descriere a organizației, a evenimentului, detalii logistice precum număr de persoane participante și tipuri de furnizori externi care vor fi aduși în locație și să indice impactul activității desfășurate în vilă asupra beneficiarilor finali. Înscrierile se pot realiza în fiecare lună în perioada 1-15 pentru luna următoare. Organizația câștigătoare va fi desemnată în termen de 5 zile de la încheierea perioadei de înscrieri luându-se în considerare criteriile logistice și de impact în comunitate. Ulterior, data evenimentului se va stabili de comun acord cu organizația câștigătoare în zilele de luni, marți sau miercuri din luna viitoare. Pentru mai multe șanse, în formularul de înscriere, organizațiile vor putea selecta dacă doresc să participe doar în luna respectivă în procesul de selecție sau sunt interesate și de lunile viitoare.

În incinta the villa. se vor putea organiza cu respectarea normelor în vigoare: evenimente de zi sau de seară, workshopuri, prezentări, cursuri, gale, aniversări ale asociațiilor și ONG-urilor, etc. Mai mult decât atât, gazdele sunt o echipă de profesioniști cu experiență de 10 ani în industria ospitalității care oferă un spațiu versatil, eclectic unde se pot organiza evenimente memorabile. Proiectul este 100% românesc și are la bază o comunitate de antreprenori. Până la apariția proiectului the villa. echipa a realizat evenimente custom într-o multitudine de spații din București și din țară: Palatul Primăverii, Rooftop Promenada, Stațiunea Pomicolă Baneasa, Parcul Herăstrău, Smuggler House, Hilton Victoriei, Porsche Service, Bentley Showroom, Palatul Ghica Calea Victoriei, Revelion pentru Hotel Radisson București, Cluj Arena, Cluj CREIC, Vox Timișoara, Palatul Culturii Iași, Showroom Audi Oradea, Hilton Sibiu, Hotel Mandachi Suceava”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...