Speedwell începe lucrările la a doua clădire din proiectul mixed-use Paltim din Timișoara  

Date:

Dezvoltatorul imobiliar SPEEDWELL anunță „demararea lucrărilor de construcție pentru a doua clădire rezidențială parte din proiectul mixed-use de regenerare urbană, PALTIM. În prezent, mai mult de 40% din numărul total de apartamente din această clădire au fost deja vândute.

Amplasat într-o locație privilegiată, pe malul râului Bega și în proximitatea zonelor de interes, PALTIM oferă 236 de apartamente premium, dispuse în două clădiri rezidențiale cu un design deosebit, alături de spații comerciale și o clădire de birouri. În plus, proiectul include două clădiri istorice restaurate care valorifică și ilustrează patrimoniul arhitectural al zonei.

Situată pe strada Anton Seiller, a doua clădire a proiectului mixed-use PALTIM, va dispune în total de 113 apartamente și, pe lângă locația privilegiată, se va bucura de o arhitectură specială, diversificând astfel oferta de locuințe. Studiourile și apartamentele de două, trei sau patru camere oferă compartimentări eficiente, cu o înălțime liberă de 2,70 m, suprafețe vitrate întinse, finisaje premium și încălzire prin pardoseală”.

Didier Balcaen, CEO și cofondator SPEEDWELL: „Suntem încântați să fim prezenți pe piața imobiliară într-unul dintre cele mai frumoase și moderne orașe din România. Fiecare proiect pe care îl dezvoltăm contribuie activ la modelarea comunităților din mediul urban și la evoluția zonei. În plus, pe lângă varietatea de beneficii pe care le oferă – cum ar fi locația unică, chiar pe malul râului Bega, apartenența la o comunitate, designul de ultimă generație, materialele și standardele de construcție de înaltă calitate – PALTIM se diferențiază de opțiunile convenționale din piață, fiind dedicat celor care își doresc să investească într-un standard ridicat de confort, dar și în liniștea și siguranța zilei de mâine. Ne bucurăm să începem construcția fazei II cu peste 40% din apartamente deja vândute. Acest procent este o confirmare clară a interesului și încrederii pe care oamenii le manifestă față de acest proiect.”  

Dezvoltatorul imobiliar subliniază că, „recent finalizată, construcția primei clădiri oferă în total 123 de unități rezidențiale, studiouri și apartamente cu două, trei și patru camere. În prezent, mai mult de 70% dintre acestea au fost deja vândute, livrarea primelor unități rezidențiale fiind programată la finalul acestei primăveri. 

PALTIM oferă viitorilor rezidenți oportunitatea de a alege apartamentul dorit dintr-o varietate de opțiuni, în funcție de nevoile și stilul lor de viață. 

Toate proiectele dezvoltate de SPEEDWELL, inclusiv PALTIM, respectă aceeași formulă menită să contribuie la crearea unui echilibru între viața profesională și cea personală reunind, în același loc, toate facilitățile de care o persoană poate avea nevoie pe parcursul unei zile. Drept urmare, PALTIM va include spații de servicii, magazine de proximitate, cafenele și restaurant, precum și zone verzi, alei pietonale și spații destinate activităților recreative.

SPEEDWELL contribuie la progresul comunității locale atât prin proiecte inovatoare și sustenabile, cât și prin conservarea patrimoniul istoric și cultural oferit de locații. În cazul PALTIM, renovarea celor două clădiri abandonate – o veche vilă monument și o secțiune a fostei fabrici – reprezintă promisiunea dezvoltatorului în direcția conservării și revitalizării patrimoniului local. Compania continuă să investească în Timișoara prin proiecte care schimbă fața anumitor zone din oraș contribuind la evoluția comunității locale.

La fel ca majoritatea proiectelor SPEEDWELL, PALTIM utilizează materiale de calitate superioară pentru izolare termică și sisteme de energie regenerabilă, fiind construit în conformitate cu standardele nZEB”.

SPEEDWELL reamintește că „are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și 1 IUNIE în Timișoara, RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea precum și un viitor proiect în Brașov”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...