Sprijin financiar al primăriei sectorului 4 pentru spitalul Sfântul Ioan

Date:

Agravarea situației epidemiologice determină Primăria Sectorului 4 să-și intensifice acțiunile de susținere a asistenței medicale. O concretizare este ajutorul financiar de urgență în valoare de 50.000 de lei, acordat Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”. Banii vor fi folosiți pentru dotarea maternității „Bucur”, secție exterioară a spitalului, cu materiale sanitare și dezinfectanți.

Alte astfel de acte al Primăriei Sectorului 4 sunt achiziționarea a cinci ventilatoare pulmonare de ultimă generație (Falco 202 EVO) pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș”, sprijin financiar în valoare de 100.000 de lei pentru Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” în vederea achiziționării de echipament pentru protecția personalului spitalicesc și 510.000 de lei pentru aparatură și teste e diagnosticare a agentului viral de tip Covid-19, donație de măști medicale de protecție pentru Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SAB-IF) și Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Medicul Daniel Băluță, primarul sectorului 4, subliniază: „În această perioadă critică, este important să înțelegem faptul că ține de fiecare dintre noi să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi în siguranță! Sunt ferm convins că împreună vom câștiga lupta cu noul coronavirus. Ajutăm spitalele, ajutăm medicii, pentru ca ei să poată ajuta oamenii! La rândul nostru, trebuie să purtăm mască de protecție în spațiile publice, să respectăm regulile de distanțare fizică și extrem de important, să avem încredere și să dăm atenția cuvenită recomandărilor primite din partea medicilor și ale autorităților. Totul va fi bine dacă vom acționa împreună!”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...