Sprijin financiar prin mijlocirea artei

Date:

Fundația Polisano desfăşoară un demers deopotrivă social şi financiar prin susţinerea cu mijloacele artei a unei cauze stringente din domeniul sănătăţii:  strângere de fonduri printr-un concert caritabil pentru asigurarea de intervenții chirurgicale complexe la copii cu afecțiuni cardiace grave. Concertul caritabil va fi susţinut de Ava Sauer, fondatoarea trupei The Archive Ravens (foto) din SUA, la Curtea de Arges, pe 19 iunie, ora 18.00, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”. Artista este caracterizată prin creaţia sa care îmbină „tehnicile moderne cu elementele autentice specifice diverselor culturi”. Referitor la acţiunea umanitară din ţara noastră, subliniază: „Sunt extrem de onorată și de bucuroasă că pot face parte din acest proiect special. Consider că un artist are și o misiune socială importantă și de aceea nu am ezitat nici un moment să accept această invitație, mai ales că este vorba despre salvarea vieții unor copii, care vor fi redați familiilor”.

Directorul executiv al Fundaţiei Polisano, Cătălina Costache, accentuează: „De 4 ani, la Fundaţia Polisano organizăm misiuni umanitare cu ajutorul unor echipe medicale internaţionale din Anglia şi Suedia, pentru ca aceşti copii să fie operaţi în România, cu sprijinul medicilor experţi din străinătate. Până acum, am organizat şi sprijinit financiar între 30 şi 40 operaţii cardiace pe an pentru copiii români care nu mai aveau nicio soluţie. În iunie 2019, alţi 10 copilaşi aflaţi pe lista noastră de aşteptare vor primi intervenţiile vitale, iar pentru a strânge fondurile necesare ne bucurăm de ajutorul sponsorilor, donatorilor, dar şi artiştilor precum The Archive Ravens. Doar prin unirea eforturilor tuturor am reuşit până acum să salvăm vieţi, şi vom putea continua să-i ajutăm pe copiii mai puţin norocoşi”.

Accesul la concertul caritabil se face pe bază de donaţii voluntare (minimum recomandat, 20 de lei) prin https://www.livetickets.ro/bilete/concert-caritabil-the-archive-ravens-curtea-de-arges.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...