Stații Eaton de încărcare rapidă și sigură a vehiculelor electrice 

Date:

Compania de management inteligent al energiei Eaton anunță că „lansează o nouă familie de stații de încărcare – Eaton Green Motion Home și Eaton Green Motion Building – pentru aplicații rezidențiale și comerciale, de curent alternativ, pentru a susține cererea tot mai mare de încărcare a vehiculelor electrice. Noile produse sunt disponibile în România începând cu luna martie 2024 și sunt concepute pentru a fi utilizate atât în interior și în aer liber, cât și în parcări private sau publice.

Eaton Green Motion Home reprezintă o alegere flexibilă pentru încărcarea vehiculelor electrice la domiciliu, oferind o putere de ieșire cuprinsă între 3,7 kW și 22 kW. Livrat cu cablu sau priză standard UE de tip 2 (T2 sau T2S), puterea de ieșire a stației de încărcare Eaton Green Motion Home EV este ușor de reglat, pentru a se potrivi cu sursele de energie disponibile la locul instalării.

Designul elegant și compact al stației de încărcare Eaton, se potrivește perfect în spațiile mici. Pentru a asigura ușurință în utilizare, o serie de lumini LED arată starea și procesul sesiunii de încărcare.

Încărcarea este rapidă, chiar și la 3,7 kW, datorită tehnologiei brevetate de Eaton și Green Motion în timpul parteneriatului de cercetare și dezvoltare. Din momentul în care Eaton a achiziționat Green Motion, în anul 2021, acoperirea globală Eaton și expertiza în gestionarea energiei au fost combinate cu experiența de un deceniu a Green Motion în calitate de pionieri în încărcarea vehiculelor electrice.

Beneficiile pe care le aduce această colaborare sunt evidente, de la calitatea tehnică la design-ul stației de încărcare și până la rețeaua de service, care se întinde în cea mai mare parte a Europei.

Stațiile de încărcare Eaton Green Motion Building, cu o putere de ieșire cuprinsă între 3,7 kW și 22 kW, au fost concepute pentru echilibrarea statică sau dinamică a sarcinii pentru până la 50 de  unități, cu  opțiunde încărcare prioritizată la nevoie. Este soluția ideală pentru utilizarea la locurile de muncă, parcuri comerciale, blocuri rezidențiale și locații similare.

RFID (Radio Frequency Identification) integrat în stația de încărcare Eaton Green Motion Building poate fi utilizat pentru a permite accesul doar a utilizatorilor autentificați și pentru a distribui costurile de încărcare anumitor vehicule. În plus, stația de încărcare este echipată cu un contor MID (Measuring Instruments Directive) pentru a îndeplini cerințele UE de acuratețe în ceea ce privește facturarea. Administratorii de flote de vehicule electrice care oferă șoferilor o stație de încărcare de curent alternativ pe care să o folosească în propriile case vor găsi acest model ideal pentru a separa utilizarea personală de utilizarea  în interes de serviciu pentru declararea cheltuielilor și facturare”.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România, a declarat : În calitate de companie specializată în gestionarea energiei, am dezvoltat stațiile de încărcare Eaton Green Motion Home pentru a fi utilizate în siguranță și în armonie cu vehiculul și casa dumneavoastră. Astfel, noul nostru produs devine cea mai bună alegere ca parte a strategiei de management a energiei la domiciliu, fiind dezvoltat pentru a funcționa într-o manieră simplă și rapidă. Încărcătorul Eaton Green Motion Building este proiectat  respectând cele mai înalte standarde de securitate cibernetică și datorită capacităților sale superioare de echilibrare a sarcinii, este o alegere bună pentru încărcarea vehiculelor electrice a mai multor utilizatori, fără upgrade-uri costisitoare de rețea.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate