Suspendarea totală a activității HoReCa – Comunicat de presă

Date:

Organizația Patronală HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, care are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional.

Având în vedere faptul că industria HORECA din România se confruntă cu o situație de criză fără precedent, ne simțim obligați să luăm o poziție fermă și să organizăm un protest pașnic prin suspendarea activității, miercuri 19.08.2020 între orele 17:00-18:00, acțiune la care vom respecta toate prevederile sanitare in vigoare.

La protest vor participa atât angajații cât și partenerii industriei. Locurile de muncă din industria ospitalității salvează vieți!

Toți cei care lucrează în sau pentru industria HORECA pot participa la protestul de miercuri, 19 august, pentru a trage impreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400000
ce lucrează în această industrie.

Miercuri, între orele 17:00 și 18:00 întrerupem vânzarea și ne poziționăm în fața restaurantelor și a teraselor cu pancarte însoțite de mesaje ferme, prin care ne exprimăm, pașnic și conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulțumirea față de măsurile adoptate.

Cei care vor să ia parte la protest, o pot face astfel:

1. Accesează link-ul https://we.tl/t-k6jCEE6YkQ, unde se găsesc toate pancartele în format print
2. Printează pancartele pentru toți membrii echipei
3. Opresc actvitatea comercială începând cu ora 17:00 și se poziționează în fața restaurantelorși a teraselor cu pancartele din link-ul de mai sus printate, până la ora 18:00.

În ceea ce privește activitatea din alte țări europene se poate observa că industria HORECA poate funcționa!

În afara României, toate țările Comunității Europene au redeschis restaurantele (interior și exterior) cu reglementări stricte, respectarea acestora fiind sub atenta supraveghere a statului, acesta reușind astfel să mențină un număr mult mai mic de cazuri de îmbolnăvire față de România.

Președinte, Daniel Mischie, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Pădurea de Miere Nestlé, extinsă printr-o campanie națională cu premii 

NESCAFÉ® anunță că „premiază în această toamnă consumatorii printr-o...

Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare!

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre...

ING – numărul clienților, creditarea și economisirea, în creștere pe semestrul întâi 2023

ING Bank România anunță că pe semestrul întâi din...