Susținere pentru noul val de producători și antreprenori locali

Date:

Selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților, constituie unul dintre obiectivele seriei de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural Weekend Sessions Botanica organizate în Grădina Botanică în week-endurile 19-20 iunie, 26-27 iunie, 3-4 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie, la fiecare ediție, cu locuri limitate la 500 de persoane pe zi. Misiunea este de a promova mai mulți artiști independenți și producători locali. O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune.

Participă producători locali din platforma roditorfoodmarket.ro și sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București. Organizatorii subliniază că „Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță. Aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spatiu alternativ de întâlnire, cu 2 scene speciale pentru muzică și alte 4 zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet, de la 16.00 la 21.00.

În primul weekend sunt programate concerte în iarbă cu We singing colors (19 iunie), Aida și Noi (20 iunie), Paul Ballo & Adam Popa (20 iunie), Alma Nicole (19 iunie), Raisa Mihai (19&20 iunie) și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tineri actori pe 19&20 iunie, timp de o oră de la 19.30.
Biletele se pot cumpăra de pe eventbook (https://eventbook.ro/music/bilete-weekend-sessions-la-gradina-botanica), fiecare bilet este valabil o singură zi și pentru o singură persoană: bilet access general – 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei access la Grădina Botanică).

Publicul este invitat să vină cu pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro  (platformă realizată cu suportul UniCredit Bank)”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...