Târguri de oferte educaţionale

Date:

Agenţii economici, inspectoratele şcolare şi autorităţile publice locale îşi intensifică demersurile pentru promovarea ofertei educaţionale în perspectiva anului de învăţământ 2019-2020. În aceste zile este vremea târgurilor de prezentare a oportunităţilor de înscriere a absolvenţilor de clasa a VIII-a în licee, şcoli profesionale, învăţământ dual.

 

Bucureşti

 

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – Proedus, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, organizează Târgul Oferta Educaţională (ediţia 20) în perioada 14-17 mai 2019, în Parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea din faţa Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”. Programul de vizitare este: marţi-joi – orele 10.00-18.00, vineri – orele 10.00-14.00. ISMB anunţă că „în data de 15.05.2019, în intervalul 17.30-19.30, va avea loc o şedinţă de promovare a învăţământului profesional de stat şi dual, la care vor participa operatorii economici care au încheiat contracte de colaborare cu unităţile de învăţământ tehnologice pentru calificările existente pe piaţa muncii”. (foto de la prezentarea ofertei de învăţământ profesional şi învăţământ dual în sectorul 3, de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 3 şi agenţi economici)

 

Sibiu

 

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu, Camera de Comerţ Româno-Germană – AHK România, Primăria Municipiului Sibiu prezintă Târgul Ofertelor Educaţionale dedicat învățământului profesional și dual, în zilele de 15 și 16 mai 2019, în Piața Mare a municipiului Sibiu. Programul de vizitare este: 10.00-19:00. După cum îl definesc iniţiatorii, „târgul își propune să promoveze în rândul elevilor, părinților și comunității locale benefciile învățământului profesional și dual, precum și diversele oferte educaționale din această arie”. Participă reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai agenţilor economici, ai unităţilor de învăţământ din Sibiu.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate