Tehnologie premium în noua gamă de panouri fotovoltaice Allview Soleus

Date:

Compania românească Visual Fan SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță că „integrează tehnologii premium în noua gamă de panouri fotovoltaice, Allview Soleus HJT. Aceste panouri generează o producție de energie cu o eficiență sporită, cu până la 22% mai multă putere liniară garantată, față de modulele type P existente pe piață.

Panourile fotovoltaice Allview Soleus completează portofoliul companiei, oferind șase module Monofaciale cu puteri cuprinse între 570 W și 595 W. Acestea integrează tehnologia HJT (Heterojunction Technology) care combină eficiența și durabilitatea într-un singur pachet. Această tehnologie inovatoare utilizează straturi multiple de materiale semiconductoare, pentru a maximiza absorbția luminii solare și pentru a genera mai multă energie electrică decât panourile fotovoltaice tradiționale.

Tehnologia HJT reușește să corecteze deficiențele găsite în modulele standard din siliciu cristalin (c-Si), reducând recombinația la suprafață. Acest lucru se traduce prin înregistrarea unei eficiențe superioare și prin extinderea duratei de viață a modulelor, garantând o performanță constantă în timp. Mai mult, panourile HJT au un coeficient de temperatură mai scăzut, ceea ce le face să performeze optim chiar și în condiții de temperaturi extreme”.

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA: „Noile noastre panouri fotovoltaice Allview Soleus, reprezintă un pas semnificativ în evoluția tehnologiei solare. La Visual Fan, credem cu tărie că viitorul este verde și sustenabil, iar noua gamă cu tehnologie HJT demonstrează angajamentul nostru de a aduce soluții eficiente și durabile în domeniul energiei. Cu o eficiență sporită, o durată de viață extinsă și o rezistență excepțională, aceste panouri nu numai că vor contribui la reducerea amprentei de carbon, dar vor și revoluționa modul în care generăm și utilizăm energia solară.”

Visual Fan SA subliniază că, „printre avantajele oferite de noile modele Soleus se numără:

  • Garanție produs extinsă: 15 ani garanție, comparativ cu 12 ani pentru modulele standard.
  • Eficiență crescută: Tehnologia HJT oferă o eficiență mai mare decât celulele solare type P, asigurând o putere minimă de 90,3% în al 30-lea an de utilizare. Degradarea puterii în primul an este mai mică de 1%, iar în anii 2-30 de 0,3% / an.
  • Fiabilitate crescută: modulele HJT sunt mai fiabile decât modulele solare tradiționale, având o garanție de putere liniară de 30 de ani, în comparație cu cele standard care oferă doar 25 de ani. Aceasta se traduce printr-o creștere cu aproximativ 22% a producției de energie garantată.

Noile panouri fotovoltaice Allview Soleus HJT au o putere mare de ieșire și eficiență ridicată de conversie de 23,04%, rezistență excelentă la degradarea potențială indusă (PID) și la sarcini mecanice, fiind certificate pentru a rezista la sarcini puternice de vânt (2400 Pa) și încărcări de zăpadă (5400 Pa). Toate modulele dispun de suprafață anti-reflex și anti-murdărie, asigurând o producție maximă de energie. Dubla inspecție a acestora garantează că modulele nu prezintă defecte de fabricație.

Panourile fotovoltaice cu puteri mari și eficiențe de conversie mărite sunt utilizate în general în mediul industrial, unde nevoile de producție de energie sunt mari iar suprafețele limitate, dar pot fi utilizate și în proiectele rezidențiale. Compania Visual Fan oferă posibilitatea includerii noilor modele de panouri în proiectele pe care le va implementa în Programul AFM Casa Verde, în funcție de suprafețele disponibile pentru montarea sistemului fotovoltaic și astfel, clienții pot obține producții mai mari de energie.

Companiile și beneficiarii programului AFM Casa Verde 2023 care doresc să includă noile panouri fotovoltaice Soleus HJT în proiectele lor, pot contacta compania la [email protected] sau la 0368/403.130”.

Visual Fan S.A., deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), reamintește că „este o companie românească cu o vastă experiență în producția de dispozitive mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. Fondată în 2002 în Brașov, Visual Fan a devenit cunoscută drept un vizionar și pionier în domeniul tehnologic, lansând produse inovatoare care aduc tehnologia la îndemâna utilizatorilor. Compania este recunoscută pentru lansarea celui mai complex sistem Smart Home din România în 2016, pentru crearea primului asistent vocal în limba română – AVI, în 2017, și pentru încheierea unui parteneriat direct cu Google Android TV™ în 2019. Allview a fost, de asemenea, primul brand românesc care a adoptat tehnologia QLED în 2020. În continuarea eforturilor sale de inovare, în 2022, compania a lansat sistemul Era Health, dedicat promovării unui stil de viață sănătos, și a creat divizia Allview Industry, care dezvoltă produse pentru piața energiei verzi. În 2023, aplicația Allview AVI ChatGPT a primit un update important prin adăugarea unui model de limbaj natural antrenat de inteligența artificială (AI). Allview continuă să investească în cercetare și dezvoltare și își propune să creeze un robot inteligent – asistent personal în viitor”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Locuri de muncă vacante

Agenții economici din județul Ilfov anunță 2720 de locuri...

Finanțare de 19 milioane euro pentru Mitiska REIM cu asistență asigurată de PeliPartners

PeliPartners anunță că, printr-o echipă coordonată de Carmen Peli,...