Lucrările rectorului Universității Hyperion, în top all time IT ebooks

Date:

Rectorul Universității Hyperion, prof. univ. dr. Sever Spânulescu(foto), este prezent în acest moment în top all time IT ebooks prin lucrările sale de referință, inclusiv pe cea mai înaltă poziție la trei categorii. Universitatea Hyperion informează:

„De curând a fost lansată pe Amazon și Smashwords  ediţia a doua a cărţii ESP32 Programming for the Internet of Things – HTML,JavaScript,MQTT and WebSockets Solutions, autor Sever Spânulescu, rectorul Universității Hyperion din București.

Noua ediţie cuprinde modificări şi actualizări importante ale unora dintre tehnologiile web, în conformitate cu progresul în domeniu din ultimii doi ani.

Prima ediție, lansată în decembrie 2018, în scurtul interval de la apariţie, a avansat continuu în topurile “all time” referitoare la principalele clase de probleme abordate, ajungând la sfârşitul lui august 2020 pe locul 1 la trei categorii:

De asemenea, în august 2020, cartea avea deja clasări şi la alte categorii mai largi (abordate colateral):locul 19 în Wireless Networks şi locul 42 în Client-Server Systems.La o clasă şi mai largă, lucrarea ESP32 Programming for the Internet of Things – HTML,JavaScript,MQTT and WebSockets Solutions, autor Sever Spânulescu, ajunsese în august 2020 până pe locul 28 în topul BookAutority’s best Internet of Things ebooks of all time (https://bookauthority.org/award/ESP32-programming-for-the-Internet-of-Things/B07L7Q6WZX/best-internet-of-things-ebooks).

Și în 2019, lucrările publicate de Sever Spânulescu au ocupat locul 1 în Top 10 al celor  mai bune cărți despre microcontrolere.    http://bpuh.hyperion.ro/microcontrollers-best-books-in-the-world-2019/

Sperăm că şi noua ediţie a lucrării, cu îmbunătăţiri conforme cu progresul din ultimii ani, într-un domeniu cu o evoluţie extrem de rapidă, va fi la fel de apreciată şi va continua ascensiunea și în alte topuri de specialitate”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

De ce nu va funcționa piața liberalizată de gaze și energie electrică în România.

Preţul corect al gazelor pe o piaţă liberalizată este...

Victorie a transportatorilor români la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Transportatorii români au avut câștig de cauză la Curtea...