TUI Travel Center, extindere pe piața românească

Date:

TUI Group, lider mondial în turism, se extinde pe piața românească prin agenţia proprie TUI Travel Center, parte a Memento Group. Recent numit ȋn funcţia de director general al TUI Travel Center, Ştefan Joos, cu o experienţă de peste 16 ani ȋn turismul autohton, subliniază: „Aceste planuri de expansiune au fost ȋncepute ȋn prima parte a lui 2020, dar ulterior au fost puse ȋn aşteptare ȋn contextul pandemiei care a afectat ȋntreaga economie. Evoluţia pozitivă a turismului din ultimele luni, favorizată de relaxarea condiţiilor de călătorie ȋn cele mai multe dintre zonele turistice căutate de români, cum sunt: Grecia, Turcia, Bulgaria sau Spania, ne-a determinat să reluăm, şi totodată să accelerăm ritmul de extindere a proiectului nostru. Ȋn portofoliul de produse TUI Travel Center se regăsesc toate tipurile de servicii şi pachete turistice integrate, la un loc. Ne bazăm pe distribuirea unei game cât mai complexe de sejururi şi programe turistice, organizate atât de touroperatorii români, cât şi pachete dinamice, bilete de avion, cazări sau alte servicii auxiliare, un adevărat marketplace de călătorii. Ȋn calitate de francizat al TUI Group, avem acces la un ȋntreg univers de experienţe şi unităţi de cazare din ȋntreaga lume, la cele mai avantajoase tarife. Cele mai de căutate vacanţe ȋn rândul românilor sunt sejururile charter cu avionul, urmate ȋndeaproape de circuitele culturale, vacanţele ȋn România şi sejururile exotice, acestea din urmă fiind ȋntr-o creştere accentuată chiar şi ȋn condiţii de pandemie, când un număr important de turişti din ţara noastră au călătorit ȋn destinaţii precum Zanzibar, Maldive, Republica Dominicană sau Seychelles. Ȋn aceste condiţii, agenţiile mizează tot mai mult pe oferirea de pachete cât mai variate şi complete. Iminenţa inaugurării mult-aşteptatului Aeroport Internaţional din Braşov, ne dă un mare impuls ȋn sensul dezvoltării reţelei de agenţii şi a posibilităţii creării de pachete charter cu zbor direct din Braşov, de ȋndată ce va fi posibil”.

TUI anunță că anul acesta se va găsi în cinci noi locuri în România, își va stabili sediul central la Braşov, iar ȋn 2022 va deschide încă 10 agenţii de turism noi, ȋn cele mai importante oraşe din România.

TUI Group este „cel mai mare grup de turism din lume, operează în aproximativ 180 de destinații de pe mapamond. Grupul reunește peste 380 de hoteluri premium, precum RIU, TUI Magic Life, Robinson și TUI Blue, 1.600 de agenții de turism pe întregul continent european, cinci companii aeriene de agrement europene, cu aproximativ 150 de aeronave moderne pentru transport lung și mediu, 17 nave de croazieră, de la navele de lux MS Europa și MS Europa 2 până la flota Mein Schiff a TUI Cruises și vasele Marella Cruises din Marea Britanie. Companiile TUI de vânzări și marketing și companiile aeriene sunt grupate în trei regiuni și sunt operate sub un singur brand. România se află sub responsabilitatea TUI Austria”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...