Ultima ediție a evenimentului România Start-up Revolution

Date:

Ultima ediție a evenimentului din seria „România Start-Up Revolution”, inițiată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), s-a desfășurat la Constanța, organizat cu sprijinul Universității Ovidius din Constanța. 

Organizatorii subliniază că „evenimentul a avut ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea noului concept CNIPMMR: România Start-Up Revolution, ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare. Astfel, în prezența a peste 150 de studenți, evenimentul de astăzi a prezentat informații despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru început de drum și a menționat oportunitățile existente în sfera antreprenorială și a start-up-urilor. Toate aceste propuneri au fost inițiate de către CNIPMMR și au avut ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial prin susținerea tinerilor în implementarea ideii lor de business”.

Au luat cuvântul speakerii: conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rector, Universitatea Ovidius din Constanța; prof. univ. dr. habil. Diane Paula Corina Vancea, președintele Senatului Universității Ovidius din Constanța; Florin Jianu, președintele CNIPMMR; Virgil Stănescu, antreprenor; Corina Martin, secretar general al FPIOR; Marius Bogdan Călin, coordonator zonal Micro BCR; Nicoleta Vațlavec, manager Corporate Groupama; moderator: Elena Coandă, vicepreședinte al CNIPMMR.

Florin Jianu, președintele CNIPMMR: „Suntem astăzi în Constanța la al patrulea eveniment Romania Start-up Revolution, dupa Oradea, Suceava și București. În conținutul programului ne-am gândit la câteva categorii conceptuale cum ar fi înființarea unei firme direct din cadrul unei aplicații conform preocupărilor voastre și posibilitatea deschiderii unei firme de exercițiu la vârsta de 16 ani care să vă permită derularea afacerii fără a plăti taxe și impozite. Antreprenoriatul este pentru fiecare dintre voi, vă trebuie doar determinare, cunoștințe pe care deja le dobândiți și un ecosistem corect.”

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul BCR și Groupama.

Foto: CNIPMMR

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează a șasea ediție a evenimentului FORUMUL ROMÂNIA DIGITALĂ

Financial Intelligence, cu sprijinul Directoratului Național de Securitate Cibernetică...

O nouă provocare pentru Green Deal  

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...