Un ghid prin labirintul software

Date:

Noutate pe piaţa românească: sprijin şi consiliere prin expertiză independentă pentru companii ca să nu ajungă să plătească software cât nu face, ba să aibă şi probleme cu achiziționarea și managementul licențelor. Asta face IPR-Insights, înființată în 2002 în Ungaria, care și-a lansat filiala din România (foto). Sándor Zsoldos, CEO al IPR-Insights, semnalează „reducerile semnificative de costuri care pot fi obținute prin gestionarea eficientă a software-ului la nivel de companie” şi atrage atenţia că „sublicențierea sau licențierea excesivă afectează companiile”. Peste toate, vin auditurile în continuă creștere ale marilor producători de software.

Country Manager al IPR-Insights Romania este Octavian Filip, care subliniază: „Necesitatea reducerii costurilor este primul lucru pe care îl aud în discuțiile cu orice companie. Pentru acestea, rezultatul unui proiect de gestiunea a activelor software (SAM) depășește orice așteptare. Sunt extrem de încântat să putem oferi astfel de servicii din poziția de consultant independent a IPR-Insights Romania.

Contractele cu companiile vor fi perfectate în funcţie de nevoile clienţilor, care în principiu pot reprezenta orice tip de întreprindere.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...